Årshoroskop 2008 - Løven

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Løven 23. juli - 23. august

Generelt

Det er opp til deg å sørge for at ting blir avklart, også selv om det skulle skje ved et brudd.

Du er klar for nye eventyr. Det er romantikk i luften hele den første halvdelen av året. Det at du kan forelske deg, kan også være en årsak til at det kommer en nødvendig avklaring i dine følelser.

Barn, lek og kreative interesser er også noe som du normalt sett er glad i. Dog har du ikke lyst på annen lek enn den i romantikkens verden.

Du kan i det hele tatt regne med et mer følsomt år. Et år hvor du endelig kan merke at noe skjer!

Kjærlighet:

Det er tid for å fokusere på ditt kjærlighetsliv. Hvis det ikke er som du ønsker det skal være, kan du forvente at det skjer noe som kan sprite opp tilværelsen. Hvis du ikke er i et fast forhold, kan du regne med at sommeren og det siste halvåret vil sette i gang ditt romantiske liv. Det kan ende i en situasjon hvor du må velge mellom to mulige partnere.

Jobb:

Det ser ut som om det vil skje noen endringer omkring jobben din i mai og juni måned. Hvis du er der du ønsker å være, kan du forvente en positiv fremgang der. Du kan også forvente en økonomisk vekst gjennom din arbeidsinnsats. I årets siste del vil det være grus i maskinen, her vil det være viktig at du er helt ærlig med deg selv.

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag