Årshoroshop: Vekten

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Vekten (23. september - 22. oktober)

Generelt:

Siden 2009 har du hatt den strenge, men rettskafne læremesteren Saturn i ditt eget stjernetegn. Den blir der frem til oktober 2012. Dette er ikke alltid like hyggelig, men det er en utrolig viktig læretid for de neste 30 årene. De av dere som er født i siste halvdel av stjernetegnet vil merke dette mest. Dette blir et utfordrende, men også et interessant år. Hva du vil få ut av det avhenger mye av din innstilling til forandringer.

Som Vekt har du en tendens til å sette andres behov foran dine egne, men nå har tiden kommet for å gjøre noe med det. Nå skal du ta fullt og helt ansvar for deg selv, ditt eget liv og gjøre det du mener tjener deg selv best. Selvsagt skal du ta hensyn til andre, men dine beslutninger skal ikke gå på kompromiss med din egen integritet som person. Dette blir en utrolig viktig lærdom - husk det!

Yrke, karriere og økonomi:

Når det gjelder din økonomi må du fortsatt være konservativ, og du bør sette opp systematiske planer for både inntekter og utgifter. Skal du investere noen kroner bør du tenke langsiktig. Hurtige og raske avkastninger er ikke det du vil tjene mest på - heller tvert imot. Dette blir et år hvor din partner, privat som forretningsmessig, antagelig vil bidra mer i det økonomiske bildet, enn deg selv.

Men du kan også være heldig gjennom at du får penger fra en tredje person. Spesielt i siste halvår kan dette skje. Dette kan være fra en forsikringssak, et arveoppgjør, et legat eller fra en tidligere investering du har gjort. Uansett er dette en tid der du bør rådføre deg med kompetente personer om du tenker å bruke et større beløp. Det er verdt å nevne at spesielt i januar og juli bør du utvise forsiktighet og være bevisst på hva du gjør.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Det er to viktige planeter som påvirker parforhold i 2011. Den ene er Jupiter, som bringer oss hell, lykke og velvære. Den blir i ditt astrologiske hus for kjærlighet og samliv frem til sommeren. En svært lovende tid for de som ønsker seg en kjæreste eller å fornye lidenskap og romantikk i eksisterende samliv. Kjærligheten blir dypere og mer intens, og begjæret dere føler for hverandre blir bare forsterket ettersom året skrider fram.

Den andre planeten som påvirker kjærlighet og parforhold, er individualisten Uranus. Denne planeten har en tendens til fullstendig å forandre uten forvarsel det den berører. Ting som ikke fungerer, blir snudd på hodet. Er du i et parforhold hvor kjærligheten har rustet bort eller aldri har eksistert, kan du for eksempel helt plutselig og uventet gå hen og forelske deg.

Leveregel for 2011: Nå skal du være en mester over ditt eget univers.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning