Alternativ julekalender

Hva med en 24 dagers kur for ansiktet, eller en kube full av sexleketøy?

Publisert Oppdatert
Kanskje er det en hjemmelaget pakkekalender som er aller mest stas, men det finnes en mellomting mellom sjokoladekalenderne til en tier og det å måtte pakke inn 24 småting.

Flere og flere produsenter har fått øynene opp for at også voksne vil telle ned til jul. Vi har plukket ut en del kalendre som er noe litt utenom det vanlige - og kanskje perfekt akkurat for deg?

Hudpleie i 24 deler

Babor har laget en julekalender med 24 luker inneholdende serum og kremer. Kalenderen kan kjøpes hos hudpleiere som forhandler Babor, og koster 490 kroner.

Luksus-sjokoladekalender

Sjokolade og spesialbutikker for godteri har ofte luksusversjoner av sjokoladekalendere. Hva sier du til en eksklusiv eske med 24 lekre belgiske konfektbiter? Koster fra 200,- og oppover.

Gavekort

Den aller hyggeligste julekalenderen er den du deler med andre. Avtal med partneren din, en venninne eller en kollega, og lag en kalender der dere gir hverandre opplevelser. Skriv 12 lapper hver, der dere byr på alt fra pepperkakebaking til en lett skuldermassasje.

Sexleketøy på boks

"The Cube" er en firkantet boks full av sexmoro. Inneholder produkter til både han og henne, og kan godt deles av et par. Selges blant annet på Kondomeriet.

En øl om dagen gjør godt for..

Kanskje ikke den sunneste kalenderversjonen, men at en ølkasse har 24 rom, er ikke å komme fra. Husk at det finnes mye godt alkoholfritt også, alternativt passer glassflasker med julebrus like godt i kassen som ølflasker gjør.

Tilbake til barndommen

Lite gir så mye julestemning som barndommens TV-kalendre. Selv om "Jul i Skomakergata" ikke går på TV i adventstiden kan serien kjøpes på DVD, og dermed kan du lage deg din helt egne nedtelling. Serien er fordelt over 2 DVD'er, hver koster rundt en hundrelapp.

skomaker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning