Norges største kvinneforum

10 millioner innlegg

En milepæl!

Publisert Oppdatert

Da Kvinneguidens forløper, Bryllupsguiden.no, i 1999 ble startet av gründer Gry Finsrud, var det få eller ingen som turte å spå utviklingen Norges største nettsamfunn for kvinner har hatt.

Siden den gang har vi vært gjennom flere typer forumprogramvare, hatt flere eiere, og forumet har vært drevet på ulike måter. Og ikke minst har vi hatt mange forskjellige design - bildegalleriet på toppen viser utviklingen fra 2000 og frem til i dag.

Allerede tidlig på 2000-tallet begynte forumet å knytte til seg moderatorer, som skulle bidra til at debattene holdt seg innenfor reglene. Fra et fåtall moderatorer i begynnelsen har Kvinneguidens forum i dag en stor moderatorgruppe som følger med debattene, og flere administratorer som har ansvar for den daglige driften.

Rekordtrafikk

Per i dag har forumet nesten 2 millioner sidevisninger per uke, og det skrives nærmere 40 000 innlegg i uken. Totalt er det rett i overkant av 44 000 medlemmer i forumet, men det er også mulig å være anonym i de fleste forumrom. Noen deler matoppskriftene sine, andre liker å diskutere politikk, og noen har planlagt både bryllup og delt svangerskapet med hverandre. Vi har aktive brukere som har vært her siden starten, og mange brukere har bidratt med en lang rekke innlegg.

For eksempel kan følgende nevnes:

  • 1174 brukere har skrevet mer enn 1000 innlegg
  • 535 brukere har skrevet mer enn 2500 innlegg
  • 259 brukere har skrevet mer enn 5000 innlegg
  • 58 brukere har skrevet mer enn 10 000 innlegg
  • 19 brukere har skrevet mer enn 25 000 innlegg (!)

Vi er stolte og glade for at både de med tusenvis av innlegg, og de som kanskje helst leser, og ikke skriver så mye, har valgt Kvinneguidens forum som møteplass, debattarena og en kilde til informasjon og inspirasjon.

For å markere milepælen vil vi trekke ut en vinner som får en lekker goodiebag blant alle de som skriver innlegg fra klokken 00:01 i dag og frem til vi når 10 millioner. Dette skjer sannsynligvis i løpet av i dag eller i morgen tidlig.

Vi takker for tilliten, og gleder oss til fortsettelsen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning