Egmont Hjemmet Mortensen AS har mange flotte magasiner innen bolig og interiør. Her finner du alle våre titler som du kan abonnere på.

Bonytt

Med over 300 000 lesere hver måned og historie tilbake til 1941, har Bonytt satt sitt preg på flere generasjoner norske hjem.

Det er et ansvar vi tar alvorlig. I hver eneste utgave byr vi derfor på et stilsikkert og kreativt mangfold av bolig- og interiørstoff.

Vi er forankret i norsk virkelighet, samtidig som vi har øynene åpne for det nyeste innen internasjonale trender og design.

Abonner her

© Produsenten

Rom123

Rom123 er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til å fornye hjemmet - på 1-2-3!

Rom 123 er et friskt og fargerikt interiørblad for alle som liker å fornye hjemmet sitt.

I tillegg til inspirerende boligreportasjer byr bladet på smarte tips til fornyelse, enkelt gjør-det-selv-stoff, shoppingtips, guider og hagestoff.

Abonner her

BoligDrøm februar 2013

HAPPY: Vi elsker forsidebildet for Februar - ultrajentete, ultra-chic og ultrakult. Liker dere? © FOTO: faksimile

BoligDrøm

BoligDrøm er et livsstilsmagasin for kvinner som søker inspirasjon og mulighet til å drømme seg bort i flotte bilder og harmoniske hjem.

Med mange norske interiørreportasjer og en feminin, frodig og romantisk stil, traff BoligDrøm umiddelbart blink da bladet ble lansert i slutten av 2010.

Gjennom reportasjene, praktiske råd og flotte bilder ønsker vi å gi leserne en totalopplevelse med både interiør, mat og hage samt inspirasjon i jakten på drømmehjemmet.

Vårt samarbeid med norske interiørbloggere gir oss en unik tilgang til aktuelt stoff som vi vet våre lesere er opptatt av.

Abonner her

=

Lev Landlig

Lev Landlig er magasinet for deg som har sansen for den landlige interiørstilen og det gode livet på landet.

I Lev Landlig finner du landlig interiør og shoppingtips, livsstilsreportasjer, oppskrifter på hjemmelaget mat av sesongens norske råvarer, stoff om reiser og opplevelser utenom allfarvei, tips om hage og praktisk landliv, gründerhistorier, og inspirasjon til bruk og gjenbruk av tradisjoner og kulturarv.

Lev Landlig kommer ut 8 ganger i året.

Abonner her

=

Hytteliv

Hytteliv er Norges største hytteblad, et idéblad for alle som er glad i å være på hytta.

Vi gir hytteeiere både kunnskap og ideer samtidig som vi tar vare på norske tradisjoner. Med faste elementer som hyttereportasjer, tips om nye produkter og utstyr, gjør-det-selv-stoff og råd om jus og økonomi, utvider Hytteliv hyttelivets muligheter - men gjør det også litt enklere.

Abonner her

ELLE Decoration

ELLE Decoration er Norges eneste internasjonale interiørmagasin. Her finner leseren både drømmehjemmene og tips om hvordan de kan gjøre sine egne drømmer til virkelighet.

Vi gir leseren bilder, reportasjer og motetips som både inspirerer og utfordrer. Primært ser vi på nåværende og fremtidige tendenser innen interiør og design, og gjennom vårt unike nettverk med til sammen 23 søstermagasiner har vi eksklusiv tilgang til designverdenens største navn.

I hver utgave kan leserne drømme seg vekk i noen av Norges og verdens mest særpregede og spennende hjem. ELLE Decoration gir tipsene som teller til urbane kvinner som er opptatt av å fornye hjemmet sitt og innreder for å uttrykke sin personlighet. Og til noen menn.

Abonner her

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Sony MDR-1000X

Lyden av suksess

Med hodetelefonene MDR-1000X, tar Sony mål av seg til å bli best i klassen for hodetelefoner med aktiv støydemping. For å klare det må de vippe Bose, med QC35, ned fra toppen av seierspallen. Svaret om de klarer det får du her.

B&O Play Beoplay A1

Lydskulptur med trøkk

Beoplay A1 er en kompakt trådløs høyttaler med super lyd og i tillegg fungerer den veldig bra som en handsfriløsning til mobilsamtaler.