REPADINA PLUS

Slik kan du redde sexlivet

Hormonfri og naturlig hjelp mot underlivsplager.

FRUSTRERT: Det er lett å bli frustert hvis underlivsplager stanser sexlivet.

FRUSTRERT: Det er lett å bli frustert hvis underlivsplager stanser sexlivet. Foto: FOTO: Thinkstock

Publisert Oppdatert

Opptil 90 prosent av alle kvinner opplever en eller annen gang i løpet av livet problemer med tørr skjede. Tørrheten kan gi ubehag ved sex, sårhet, kløe og ubehag. Heldigvis finnes det hjelp å få, men det er ikke alle produkter som er like bra for kroppen.

Glidemidler

Repadina Plus

Repadina Plus er helt uten hormoner og parabener

Mandelolje gir umiddelbar lindring

Hyaluronsyre bygger opp slimhinnen innenfra, og gir varig lindring

Hyaluronsyre finnes naturlig i ledd, øyne og slimhinner, og er kroppens smøremiddel

Det første du prøver når skjeden er tørr, er gjerne glidemiddel. Glidemiddelet gir midlertidig lindring der og da, og brukes ofte før sex. Men kliss og søl gjør ikke glidemiddel så praktisk å bruke. I tillegg inneholder mange glidemidler konserveringsmidler, parfyme og parabener. Når slimhinnen i underlivet allerede er sensitiv, er ikke dette det beste å tilføre.

Parabener er en gruppe med konserveringsmidler som blant annet brukes i kremer og kosmetikk. Det blir mistenkt at parabener har hormonforstyrrende effekter. Hormonforstyrrende stoffer kan blant annet påvirke fruktbarhet, kjønnsutvikling og læreevne, og er satt i forbindelse med noen former for kreft.

Lokal behandling

Hvis tørrheten er forårsaket av hormoner, kan du få tilbud om lokal behandling med østrogen. Men forskning viser at tilførsel av hormoner kan gi økt risiko for blant annet kreft.

Heldigvis finnes det er produkt som er helt uten hormoner og parabener, men som likevel gir god lindring som varer. Repadina Plus er en vagitorie som virker ved hjelp av mandelolje og hyaluronsyre. Mandeloljen gir umiddelbar lindring ved å smøre skjeden, mens hyaluronsyren virker fra innsiden.

LES OGSÅ: 9 av 10 kvinner opplever tørrhet

Hyaluronsyren sørger for å gjenoppbygge slimhinnen, slik at den igjen vil sørge for riktig fuktighet. På grunn av dette effektive virkestoffet trenger du bare å bruke Repadina Plus hver kveld i ti dager, og deretter ved behov. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og hjelper effektivt til med å gjenoppbygge slimhinnene i skjeden.

I vår hverdag utsetter vi kroppene våre for store mengder hormoner og kjemikalier. Selv om du sliter med vaginal tørrhet, trenger du ikke å tilføre enda mer skadelige stoffer. Med Repadina Plus får du sikker og god lindring som varer.

Du får kjøpt Repadina Plus i apotek, som Vitus apotek og Boots.

Les pakningsvedlegget før du begynner å bruke Repadina Plus.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning