REPADINA PLUS

Gjør overgangsalderen deg tørr?

Slik blir du kvitt plagene – uten hormoner.

FASE: Overgangsalderen markerer en ny fase i livet.

FASE: Overgangsalderen markerer en ny fase i livet. Foto: FOTO: Thinkstock

Publisert Oppdatert

De fleste kvinner kommer i overgangsalderen i 45-55 årsalderen. For noen kommer menopausen tidligere, for andre senere. Likt for alle er det at produksjonen av hormonet østrogen langsomt begynner å avta.

En ny livsfase

Det er viktig å huske at overgangsalderen ikke er en sykdom, men en livsfase. Kroppen går gjennom flere endringer, på samme måte som den gjorde i puberteten.

I tiden før man mister menstruasjonen, som kan vare fra seks måneder til ti år, svinger hormonene voldsomt. Dette gjør at mange kvinner føler at de er i fysisk og psykisk ubalanse i denne tiden. Denne perioden kalles premenopause. Når menopausen og siste menstruasjon nærmer seg, synker østrogennivåene kraftig.

Repadina Plus

Repadina Plus er helt uten hormoner og parabener

Mandelolje gir umiddelbar lindring

Hyaluronsyre bygger opp slimhinnen innenfra, og gir varig lindring

Hyaluronsyre finnes naturlig i ledd, øyne og slimhinner, og er kroppens smøremiddel

Plagsom overgang

De fleste kvinner opplever problemer når menstruasjonen har stoppet. Plagene ved menopausen kan deles i tre kategorier.

Vasomotoriske: Hetetokter, svettetokter, søvnløshet og likende

Psykiske plager: Humørsvingninger, irritabilitet, tretthet, utmattelse

Forårsaket av lokal østrogenmangel: Infeksjoner i skjeden, redusert sexlyst og tørrhet i skjeden

Noen av plagene må du bare leve med eller trøste deg med at vil gå over. Tørrhet og sårhet i skjeden er imidlertid ikke en av disse, men kan effektivt behandles. Les mer om tørrhet og overgangsalder

Mange kvinner får tilbud om lokal behandling med østrogen. Men tilførsel av hormoner kan gi økt risiko for blant annet kreft, og er derfor ikke det beste alternativet.

Produkter som glidemidler eller geleer som sprøytes opp i skjeden kan virke raskt, men er upraktiske og gir bare midlertidig lindring. Men nå har det kommet et produkt som gir rask og varig lindring av plagene, uten søl med klissete kremer.

LES OGSÅ: Naturlig og hormonfri hjelp mot underlivsplager

Trygg lindring

Repadina Plus er en vagitorie som er helt uten hormoner og parabener. Naturlige stoffer styrker slimhinnene i underlivet, og hjelper den med å opprettholde fuktigheten. Mandeloljen gir umiddelbar lindring mor tørr skjede, mens hyaluronsyre sørger for å bygge opp slimhinnene innenfra. Gjennom å hindre reduksjon av cellene og styrke de eksisterende cellene blir slimhinnen mindre sårbar.

Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppens ledd og slimhinner, og er nødvendig for at slimhinnene skal opprettholde sin funksjon. ved å tilføre ekstra hyaluronsyre der kroppen trenger det, legger du alt til rette før at skjeden skal kunne reparere seg selv.

Overgangsalderen er en uunngåelig livsfase alle kvinner må gjennom. Men selv om du ikke er fruktbar lenger, trenger ikke sexlivet å ta slutt eller underlivet å føles ubehagelig. Med naturlige og sikre midler kan du sørge for at overgangsalderen ikke gjør at du tørker inn.

Du får kjøpt Repadina Plus i apotek, som Vitus apotek og Boots.

Les pakningsvedlegget før du begynner å bruke Repadina Plus.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning