REPADINA PLUS

9 av 10 kvinner opplever tørrhet

Les hvorfor dine plager er helt normale.

NORMALT: Det er normalt å oppleve perioder det slimhinnene i underlivet sliter litt.

NORMALT: Det er normalt å oppleve perioder det slimhinnene i underlivet sliter litt. Foto: FOTO: Thinkstock

Publisert Oppdatert

Har du opplevd smerter ved samleie, irritasjon i skjeden, ømhet og ubehag når du går med stramme klær? Da er du ikke alene, opptil 90 prosent av alle kvinner opplever faktisk tørr skjede i løpet av livet. Selv om det kanskje virker som en detalj, kan det være plagsomt for de som blir rammet.

Flere kilder til problemer

Repadina Plus

Repadina Plus er helt uten hormoner og parabener

Mandelolje gir umiddelbar lindring

Hyaluronsyre bygger opp slimhinnen innenfra, og gir varig lindring

Hyaluronsyre finnes naturlig i ledd, øyne og slimhinner, og er kroppens smøremiddel

Noen kvinner opplever problemet bare i kortere perioder, mens andre kan slite med det over lengre tid. Det er flere grunner til at du kan oppleve plager med tørr skjede.

Den mest kjente årsaken er kanskje overgangsalderen. Når hormonproduksjonene avtar, vil også slimhinnene i skjeden bli tørrere. Men det er ikke bare overgangsalderen som kan forårsake tørrhet.

Sykdom kan gi kroppen problemer med å opprettholde den naturlige balansen. Kroniske sykdommer kan gi tørre slimhinner, og dette påvirker også slimhinnene i skjeden. Medisiner kan også gi tørr skjede som en bivirkning, som for eksempel p-piller og antidepressiver. I tillegg kan operasjoner i underlivet og kreftbehandling føre til at balansen i slimhinnene i underlivet blir forstyrret.

Les mer om hvorfor du kan få vaginal tørrhet

Ubalanse i hormonene

Du trenger ikke nødvendigvis å være syk eller i overgangsalderen for å få tørr skjede. Stress, hard trening, graviditet, fødsel og amming kan også gi deg problemer.

LES OGSÅ: Sliter sexlivet etter fødselen?

Balansen i underlivet er avhengig av at hormonene dine er stabile. I løpet av et liv kan flere ting føre til at hormonene i kroppen endrer seg. Da er det ikke rart at slimhinnene i underlivet oppfører seg litt annerledes enn ellers.

For mange kvinner blir glidemiddel før sex en midlertidig løsning. Men glidemiddel hjelper bare der og da, og kan være upraktisk og ubehagelig. Heldigvis finnes det en løsning som virker både umiddelbart og på lang sikt.

Repadina Plus er en vagitorie som gir god lindring mot vaginal tørrhet. Mandelolje sørger for at slimhinnene blir fuktet umiddelbart, mens hyaluronsyre bygger opp slimhinnene innenfra. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppens ledd og slimhinner, og er helt nødvendig for at skjeden skal kunne opprettholde fuktigheten.

LES OGSÅ: Naturlig og hormonfri hjelp mot underlivsplager

Vagitorien er helt uten hormoner og parabener, og gir en unik effekt. Vagitorien brukes hver kveld i ti dager, og deretter ved behov. Ved å bruke Repadina Plus får du en varig og trygg løsning på problemene, og slipper søl med glidemiddel.

Tørrhet er ikke noen detalj når du sliter med det over lengre tid. Derfor er det godt å vite at det finnes et produkt som kan gi deg god og varig lindring mot problemene.

Du får kjøpt Repadina Plus i apotek, som Vitus apotek og Boots.

Les pakningsvedlegget før du begynner å bruke Repadina Plus.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning