OPEL

Luksusbilen for familier

Hvem sa at familiebiler er kjedelige?

LUKSUS: Opel gir familiebilen et løft med ekstra luksus og komfort.

LUKSUS: Opel gir familiebilen et løft med ekstra luksus og komfort. Foto: FOTO: Opel

Publisert Oppdatert

Familiebilen trenger ikke å ha et traust design, minimalt med komfort og være kjedelig å kjøre. Nå har nemlig Opel lansert Zafira Tourer, en familiebil som gir litt ekstra luksus i hverdagen.

Spennende nyhet

Selv om du har stiftet familie, trenger du ikke å ta til takke med kjedelige biler. Opel Zafira Tourer er en bil med svært god plass, smarte løsninger og ikke minst en luksuriøs følelse.

Det første du oppdager er sannsynligvis bilens vakre design. Elegante og tøffe detaljer gjør at Zafira Tourer virkelig skiller seg ut. Med panorama frontrute og soltak i full lengde er det nesten som å kjøre en cabriolet.

Du har plass til hele syv personer i bilen, men setene er fleksible og kan foldes ned. Hvis du bare har to personer i baksetet, kan du tilpasse bilen for å gi de ekstra god plass, som i en luksuriøs lounge.

Les mer om designen

Perfekt kjørekomfort

Setene er ergonomisk tilpasset for å gi maksimal komfort uansett hvor langt du skal kjøre. Velger du skinnseter med varme, er setene i luksuskategorien. Skinnrattet har også oppvarming, noe som definitivt gjør Zafira til et godt kjøp for kalde vintre og våte somre.

Det elektroniske klimaanlegget styres av flersoners solsensorer, er mye stillere og gir en følelse av kontroll, blant annet gjennom et individuelt innstillingsminne for førerplassen. Luften sendes gjennom et kullfilter, og både fører og forsetepassasjer kan velge hvilken temperatur de ønsker. Opel har virkelig forstått at passende temperatur i bilen er alfa og omega når man reiser med barn.

Les mer om Zafiras komfortløsninger

Intuitiv underholdning

Uansett om det er snakk om å finne ut om det er kø, få veiledning frem til hotellet, høre på dine favoritt-radiostasjoner eller koble til MP3-spilleren, er det integrerte infotainmentsystemet både intuitivt og lekkert.

Opel Zafira Tourer bidrar til å gjøre hverdagen litt mer luksuriøs.

Opel Zafira Tourer bidrar til å gjøre hverdagen litt mer luksuriøs. Foto: FOTO: Opel

Når du vil koble til mobiltelefonen, kan du velge mellom en trådløs Bluetooth-løsning eller en integrert telefonspesifikk holder som lader mobilens batteri. Alle viktige funksjoner i mobiltelefonen kan betjenes via rattet, infotainmentsystemet eller via stemmekontroll. Dette gir deg mye trygghet når du må ta en telefonsamtale mens du kjører.

Hjelper deg å parkere

Den avanserte parkeringshjelpen gjør lukeparkering enkelt. Flere sensorer foran og bak er koblet til en sentral dataprosessor. Disse kan oppdage en egnet parkeringsplass og beregne den optimale parkeringsbanen. Du mottar både skrevne og grafiske beskrivelser for rattvinkel slik at du får til en perfekt lukeparkering, selv i trange byforhold.

Les også: Slik lukeparkerer du perfekt

Ryggekameraet, som er montert i håndtaket på bakluken, aktiveres automatisk når du setter bilen i revers og har en visningsvinkel på 130 grader. Det kameraet ser, vises på fargeskjermen til infotainmentsystemet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning