OPEL

Denne bilen tilpasser seg dine behov

Gir deg Fleksibilitet med stor F.

ROMSLIG: Zafira Tourer kan enkelt endres fra lasterom til sjuseter.

ROMSLIG: Zafira Tourer kan enkelt endres fra lasterom til sjuseter. Foto: FOTO: Opel

Publisert Oppdatert

Når familien skal ha ny bil, bør den helst fylle flere funksjoner. Vi vil ha god plass til barna og deres venner, kunne ha med barnevogn og bikkje, og ha mulighet til å frakte store gjenstander når det trengs. I tillegg vil vi ha gode løsninger for alt det vi skal ha med oss. Nye Opel Zafira Tourer gjør alt dette mulig.

God plass til alle som skal med

Opel Zafira Tourer er en sjuseter med enestående fleksibilitet. De sju setene gir deg mulighet til å ha med storfamilien, enten det er fem unger, svigerforeldrene, barnas bestevenner eller vennegjengen din.

Når du ikke bruker alle setene, kan de enkelt legges ned i gulvet, slik at du istedet får en flat lasteplass. Legger du ned alle baksetene, får du et bagasjerom med hele 1860 liter lasteplass. Det gir deg god plass til store gjenstander som møbler, hundebur eller mye bagasje.

Har du bare med to passasjerer i baksetet, kan du legge ned de bakerste setene og midtsetet på andre rad. Da kan du gi de to passasjerene bedre beinplass og flytte setene innover for ekstra albuerom. Dette gir passasjerene en skikkelig lounge-følelse i baksetet.

Les mer om bilens allsidighet

Smart og sikker oppbevaring

Opel Zafira Tourer er også fullspekket med gode løsninger for oppbevaring. Inntil 34 oppbevaringsmuligheter gjør det enkelt å plassere drikkeflasken, solbrillene, laptopen, mobiltelefonen og alt det andre du har med deg i bilen.

Baksetet er utformet for å gi en luksuriøs og behagelig følelse.

Baksetet er utformet for å gi en luksuriøs og behagelig følelse. Foto: FOTO: Opel

Zafira Tourer har ikke glemt hanskerommet, men har et åpent oppbevaringsrom i tillegg til to lukkede hanskerom. Og det er bare på passasjersiden. FlexConsole er et stort armlene som inneholder oppbevaringsrom i forskjellige størrelser, i tillegg til koppholdere. Armlenet kan også skyves fremover og bakover for best komfort.

Under gulvet i bagasjerommet finner du ytterligere oppbevaringsplass, hvor du smart kan oppbevare det du ikke trenger så ofte.

Opel Zafira Tourer er den perfekte bilen for familier. Med god plass både til passasjerer og bagasje, er bilen enkel å tilpasse til dine planer. Smarte oppbevaringsløsninger gjør bilturen enklere, enten du bekymrer deg for telefonen og laptopen, eller våtserviettene og pastillene. For det er de smarte løsningene som gjør bilturene litt enklere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning