AKADEMIKLINIKEN

Slik får du et yngre ansikt

Les om metodene her.

VAKKER: Selv om du blir eldre, trenger du ikke å leve med tidens tegn i ansiktet ditt.

VAKKER: Selv om du blir eldre, trenger du ikke å leve med tidens tegn i ansiktet ditt. Foto: FOTO: Thinkstock

Publisert Oppdatert

Med alderen får du livserfaring og gode minner. Men dessverre legger også tiden igjen synlige tegn i ansiktet ditt. Huden blir tynnere og slappere, og du kan få rynker og pigmentflekker. For deg som ikke liker å bli merket av tidens tann, finnes det metoder som kan gi deg et yngre ansikt.

Store valgmuligheter

I dag finnes det mange forskjellige metoder som kan gi deg et yngre ansikt. Huden kan strammes opp, rynkene fylles og pigmentflekkene fjernes. Les mer om spørsmålene du bør stille før du bestemmer deg for plastisk kirurgi.

Både kirurgi, injeksjoner og medisinske hudbehandlinger kan være aktuelt. Kirurgi er den mest dramatiske metoden, men også den som gir et mest langvarig resultat.

Kvikk opp øynene

Hvis du plages med trette øyne og tunge øyelokk, er det tre forskjellige operasjoner som kan være aktuelle for deg. Les mer om alternativene

Hvilken metode som passer for deg avhenger blant annet av hudens kvalitet og elastisitet, og musklene i ansiktet ditt. Under en konsultasjon hos Akademikliniken vil du få råd og veiledning om hva som vil gi deg de beste resultatene.

Fyll rynkene

Sinna-rynken mellom øyenbrynene plager svært mange. Rynken er vanskelig å bli kvitt, fordi den forsterkes hver gang du konsentrerer deg, myser eller blir sint.

Restylane kan blant annet brukes for å fylle og dermed redusere sinna-rynken. Restylane er veldig likt kroppens egen hyalyronsyre, og gir et naturlig resultat. Stoffet forsvinner etter hvert ut av kroppen, så du trenger ikke å bekymre deg for du angrer på behandlingen når ansiktet ditt med tiden forandres.

Behandlingen kan enkelt tilrettelegges etter dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart etterpå. Siden du slipper kirurgi, kan du raskt gå tilbake til ditt vanlige liv.

Les mer om fillers

Ansiktsløft uten kirurgi

Akademikliniken har utviklet en helt ny behandlingsmetode som gjenskaper volumet i ansiktet uten kirurgi. AK Softlift gjenoppbygger vevet fra dypet ved hjelp av Botulinum Toxin Type A og Restylane, for å gi ansiktet et løft.

Med AK Softlift kan man også fylle ut rynker på hendene og fjerne pigmentflekker. Dessuten kan man utføre mindre korrigeringer av for eksempel nesen.

Behandlingen tar som regel ikke mer enn 45 minutter, og rekonvalesenstiden er minimal.

Akademikliniken tilbyr et bredt spekter av behandlinger som kan gi deg et yngre ansikt. Dermed er det mulig å finne behandlingen som passer best til dine ønsker og behov. Les mer om de ulike behandlingsmetodene hos Akademikliniken

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning