AKADEMIKLINIKEN

Flytt fettet dit du trenger det

Nye metoder gir bedre resultater

FLYTT FETTET: Nå kan fettet flyttes til andre steder på kroppen.

FLYTT FETTET: Nå kan fettet flyttes til andre steder på kroppen. Foto: FOTO: Thinkstock

Publisert Oppdatert

Mange kvinner har områder på kroppen de ønsker å forbedre, men er skeptiske til å putte fremmede materialer inn i kroppen. Da kan det være et godt alternativ å flytte kroppens eget fett fra områder der du ikke ønsker det, til områder der du trenger litt mer fylde. Med nye og bedre metoder har fettinjeksjoner blitt en effektiv og god metode.

Fettinjeksjoner

En fettinjeksjon er Akademiklinikens vanligste, mest moderne og samtidig mest ukjente inngrep. Ofte er en fettinjeksjon en del av andre operasjoner, som under en ansiktsløftning.

En fettinjeksjon foregår ved at fett suges ut fra ett område på kroppen, som for eksempel lårene. Vanligvis renvaskes så fettet, før det sprøytes inn der du ønsker det.

Ved en normal fettinjeksjon er det vanskelig å forutsi resultatene. Det er nemlig individuelt hvor mange av fettcellene som overlever, og hvor mye av det som blir igjen der det sprøytes inn. Generelt blir 20-30 prosent av fettet værende, så det kan være nødvendig å gjenta behandlingen flere ganger.

Forbedret metode

For å få bedre og mer pålitelige sluttresultater har derfor Akademikliniken utviklet to helt nye metoder.

Segmental fettinjeksjonsteknikk kan brukes i mindre inngrep, for eksempel for å forstørre leppene. Metoden kan også brukes ved større inngrep der hud og fett fjernes, som ved bukplastikk, der fettet kan brukes for eksempel til en brystforstørrelse.

Les mer om metodene

Foryngende stamceller

Siden 2009 har også Akademikliniken benyttet seg av stamcelleseparasjonsteknikk. Denne teknikken passer for deg som skal få utført en fettsuging.

Teknikken fungerer ved at man etter fettsugingen filtrerer ut stamcellene. Stamcellene blandes så med fettet som skal transplanteres. Deretter injiseres fettet og stamcellene i området som skal forstørres eller fylles ut.

Stamcellene bidrar til å forynge huden, og er derfor ideelt ved en ansiktsløfting.

Akademikliniken er opptatt av at du skal få de beste og mest varige resultatene. Under en konsultasjon vil du få råd om hvilken metode som passer best for deg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning