skjønnhet:

Vinterfavoritter i sminkepungen

Noen produkter er veldig kjekke å ha i vinterkulda.

Publisert Oppdatert

Vinteren og kulda er over oss, og da er det noen produkter som er ekstra kjekke å ha i smunkepungen. Julia har plukket ut noen favoritter!

Øynene:
Har du opplevd at maskaraen renner utover når det snør og er kaldt? Løsningen: En vannfast maskara. Obs: Husk at du trenger en egen øyensminkefjerner for å få vekk den vannfaste maskaraen igjen.

Kinnene:
Om vinteren er de fleste av oss ganske bleke og lett rosa i kinnene. Da er det fint å forsterke det litt med en lyserosa rouge på kinnbena. Men ikke for mye!

Håret:
Mange opplever å ha veldig statisk hår om vinteren, fordi man bruker luer og gensere i spesielle materialer. Et frizz-produkt kan hjelpe til med å roe ned hårstrå "på villveie".
Føler du at håret ditt blir fortere fett når du bruker mye lue, er løsningen en tørrshampo! Hold den i litt avstand til hodet, og spray inn mot hårbunnen. Hjelper også mot flatt "luehår"!

Hud og lepper:
Skal du på fjellet i vinter, kan det være smart med en kuldekrem, som beskytter huden ekstra i ekstrem kulde. Husk ellers å bruke en god fuktighetskrem om vinteren, ettersom huden blir fort tørr!
Leppene blir også fort tørre i kulda, smør dem godt, gjerne med en leppepomade med solfaktor!

Hva er ditt favorittprodukt?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning