stjerner

Vet du hvem Shaylene Woodley er?

Hun er i ferd med å bli superstjerne.

Publisert Oppdatert

Du har kanskje sett Shaylene  Woodley i tv-serien The secret life of the American teenager, hvor hun spiller Amy Juergens. Eller kanskje så du filmen The Descendants, hvor hun spilte datteren til George Clooney og ble nominert til Golden Globe-pris.

Sikkert er det i alle fall at du kommer til å se mye mer til Shaylene Woodley i tiden fremover. 21-åringen har nemlig landet tre viktige roller den siste tiden:

  • Hun skal spille Mary Jane, den rødhårede kjæresten til Spiderman, i The Amazing Spider-man 2.
  • Hun skal spille den 16 år gamle kreftpasienten Hazel i filmatiseringen av boka The fault in our stars (skrevet av John Green), som var en av de mest populære bøkene i USA i fjor, og som nå er kommet på norsk med tittelen Faen ta skjebnen.
  • Hun skal spille Tris i filmatiseringen av boka Divergent av Veronica Roth. Divergent er en bok som har blitt sammenlignet med Hunger Games, og som retter seg mot samme publikum. Den har solgt massevis i USA, og kommer på norsk i løpet av våren. Filmen kommer sannsynligvis neste år.

 

I denne youtube-videoen kan du høre Shailene fortelle at hun aldri børster håret sitt og hvordan hun stort sett kjøper klær i bruktbutikker:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning