Taylor Swift

Taylor Swift ga fan gave!

Taylor ga en fan som hadde det vanskelig en skikkelig personlig gave!

Publisert Oppdatert

Det er jo ingen hemmelighet at Taylor Swift er glad i fansen sin, og hun er flink til å vise det! Denne gangen har hun virkelig slått til og gitt en fan som hadde det tøft en skikkelig personlig gave!

Ally Maronese er en Taylor Swifts mange fans, og forrige uke blogget hun om at hun hadde det vanskelig siden hun og familien skulle flytte ut av barndomshjemmet hennes. "Livet er så vanskelig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det gjør meg så trist :(" skrev hun i blogginnlegget. "Det å flytte er virkelig emosjonelt og trist for meg" fortsetter hun. Taylor Swift koemmenterte å skrev "tenker på deg" under blogginnlegget. Ally forteller at hun begynte å gråte med en gang hun leste kommentaren!

Senere samme uke fikk hun en gave fra Taylor Swift. En stor pakke full av deilige ting, som et pledd, en stor cardigan, en lue og andre komfortable ting til flyttingen. På hver eneste ting i pakken hadde Taylor festet håndskrevne kort med små beskjeder på!

Det lå i tillegg et kort med en oppmuntrende tekst der det sto "Ally. Jeg har tenkt masse på deg i det siste, og alt jeg ønsker for deg er at du skal ha det livet du elsker. Jeg sjekker opp på deg hele tiden fordi du er smart og hysterisk morsom og vakker. Du fortjener å være lykkelig og jeg håper at disse gavene får deg til å smile... Fordi du får meg til å smile. -Taylor" sto det i kortet!

Det er i hvert fall ingen tvil om at Taylor Swift er omsorgsfull og at hun bryr seg om fansen sin!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning