Mote:

Stjernenes beste stylingtips!

Få moteråd fra Selena Gomez, Beyoncé og Taylor Swift.

Publisert Oppdatert

Når stjernene går på den røde løperen, har de som regel stylister som plukker ut klærne – som oftest flotte kjoler – for dem. Men helt privat har Taylor, Beyoncé og Selena andre favoritter. Her er deres beste motetips!

Taylor Swift:
– Jeg elsker å eksperimentere med håret mitt, men jeg kommer alltid tilbake til originalen – krøller.

– Jeg elsker glitrende hårbånd, så jeg går til hobbybutikken og kjøper bånd og lager mine egne. Du trenger ikke å bruke mye penger. Jeg går inn der og har det så gøy i stoff- og silkebånd-avdelingen. Det er en veldig morsom aktivitet, og kult å få en hel samling!

– Til vanlig elsker jeg tighte jeans med mye stretch, fordi de ikke føles så trange på meg.

Klikk deg videre for Beyoncés beste tips!

Beyoncé:

– Stilen min privat er noe helt annet enn den jeg har på scenen. Jeg elsker et par høye hæler sammen med jeans, en fin jakke, eller en kort kjole. Fine sko og kule øredobber – det må jeg alltid ha! Jeg prøver å bruke ting som passer kroppen min. Det er ting søsteren min bruker som jeg digger, men hun er tynnere og er bygget annerledes enn meg, så selv om jeg synes det er fint, vet jeg at det ikke vil se lik ut i det.

Klikk deg videre for Selena Gomez’ beste tips!

Selena Gomez:

– Mitt beste motetips må nok være «less is more» når det kommer til tilbehør.

– Fargen jeg som oftest trekkes mest mot, er nok svart, for å være ærlig. Jeg har kommet hjem med så mange svarte kjoler at moren min har måttet stoppe meg, for jeg elsker den fargen.

– Tre ting som jenter må ha i klesskapet sitt: Jeans, høye hæler og et skjerf.

Hvilken av disse jentene synes du har best stil?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning