skjønnhet:

Smink deg som Selena!

Slik "stjeler" du looken til søte Selena Gomez.

Publisert Oppdatert

Søte Selena Gomez velger som oftest en søt og naturlig look til hverdags, og litt mer fargesterk sminke til fest. Slik får du looken!

Til hverdags:

* Bruk en fuktighetskrem med litt farge eller en foundation, eventuelt bare pudder, til å gjøre huden i ansiktet jevn. Har du litt kviser eller noe annet du vil dekke litt ekstra over, kan du bruke en concealer - som betyr "dekkstift". Den bør være litt lysere enn huden din.

* Selena liker å fremheve de store, mørke øynene sine. Det gjør hun som oftest ved å bruke en svart eyeliner på våtkanten under øyet, og masse maskara både over og under øynene.

* På leppene foretrekker Selena å holde det så naturlig som mulig. Velg en ferskenfarget leppestift eller en lyserosa lipgloss. Eventuelt bare en leppepomade som gir fuktighet.

Klikk videre for å se hvordan du får fest-looken!

Til fest:

* Ta utgangspunkt i hverdags-looken. Grunnlaget er allerede lagt!

* Påfør rouge/blush i kinnene med en stor sminkebørste. Aller helst velger Selena blush i varme ferskentoner (ikke for rødt og ikke for rosa), og gjerne med litt skimmer.

* Selena sees ofte med leppestift i en knall farge, for eksempel rosa og rød. For å unngå tørre lepper ved bruk av leppestift, kan du ta på litt lipgloss over leppestiften. Eventuelt kan du bruke kun lipgloss med farge.

* Eksperimenter med farget øyenskygge: Selena velger gjerne blå eller lilla øyenskygge, som legges i en ganske tynn stripe rett over øyelokket. Pass på så det ikke blir for mye.

* Hvis du vil markere øynene enda mer: Påfør en flytende, svart kajal på oversiden av øyenvippene. Her kan det være lurt å øve seg litt først - det gjelder å være stø på hånda!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning