Hei!

Jeg er nesten helt ferdig med alle julegavene, men jeg vet at det er mange som ikke har begynt engang... De fleste jeg kjenner har så vidt begynt å tenke på det. Min unnskyldning er at jeg jobber mye i desember og når jeg har fri har jeg så mye planer at jeg ikke rekker å kjøpe så mye som gavepapir. Uansett, jeg tenkte å hjelpe dere litt på vei, med noen tips til fine venninnegaver! Over ser dere noen av mine favoritter! Et lite tips er forresten å kjøpe pakker med flere ting i, for eksempel en trepakk med neglelakk og dele den opp. Da sparer du litt penger, og du kan gi neglelakk til tre forskjellige venninner! Eller så er et hyggelig tips å ramme inn et bilde av deg og venninnen din, kjempesøt og personlig gave!

Rosa genser fra Bik Bok, tekopp fra Indiska, neglelakk fra H&M, Lue fra WOW, votter fra H&M, nøkkel fra H&M, stripete genser fra Urban, pysjbukse fra WOW og sokker fra Bik Bok.

Har du begynt å kjøpe julegaver?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!