Hei!

Puh, for en dag! Jeg har ikke så alt for mye fri i løpet av desember, og de dagene jeg har fri har jeg satt av til alt mulig annet enn julegaveshopping. Derfor prøvde jeg hardt å bli ferdig med alle gavene i dag! Det gikk faktisk nesten, og jeg mangler bare tre og en halv gave nå! Er ganske stolt av meg selv, for å kjøpe gave til gutter er det verste jeg vet og jeg hadde fem stykker på listen i år. I tillegg er det en spesiell gutt som også har bursdag på tirsdag så han måtte jeg kjøpe to gaver til. Det er i hvert fall i boks nå, og jeg er ganske fornøyd! Får bare håpe han liker det han og... Jeg kjøpte også julestjerne til leiligheten i dag, skal prøve å få vist dere bilde i morgen!

Over ser dere deler av min egen ønskeliste, den lange cardiganen er fra Bik Bok, beltet er fra H&M og resten er fra Urban. Håper at noe av dette ligger under treet på julaften! Nå skal jeg slenge beina på borde og kose meg med macroner og en film!

Har dere begynt med julegaver enda?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!