Hei!

Denne helgen er det Kids Expo i Lillestrøm, Julia er såklart på plass med en stor stand der du både kan få lakket neglene, lese Juliablader og besøke Julia-butikken! Jeg jobbet på min vanlige jobb til klokken fire i går, men kom så fort jeg kunne med toget etter det! Kirsti og jeg skal være der hele helgen, og Julias praksiselev Anja er på plass igjen på søndag! 

Alt er såklart rosa, både klærne våre og interiøret på standen! Jeg ble overlykkelig da Kirsti sa jeg fikk beholde jakken når helgen er over, wee! Det er ikke så ofte jeg blir sett i rosa, så når jeg endelig har muligheten synes jeg det er helt strålende! Greit å gå litt vekk fra de sorte klærne jeg ellers bruker... For ikke å glemme at det ikke finnes en eneste rosa ting i leiligheten min heller. Uansett, nok babling! Håper å se dere i Lillestrøm i helgen! 

Skal du på Kids Expo?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!