Hei!

Jeg har nettopp kommet hjem etter overnatting hos bestis. Vi snakker film, chips, skravling og i seng alt for sent. Nå ligger jeg på sofaen og er klar for en ny uke i morgen! Siden fjeset mitt ikke hadde lyst til å være fotogen i dag tenkte jeg å heller vise dere resten av leiligheten min. Dere har jo fått se soverommet mitt, men jeg kom på at jeg aldri har vist et ordentlig bilde av stuen!

Kristine og jeg er så utrolig fornøyde med leiligheten og spesielt stue/kjøkkendelen. Seee på de store fine vinduene da!! Vinduskarmene er faktisk så store at man kan sitte i dem! Vi har ikke engang skaffet gardiner fordi vi er så fornøyde med vinduskaremene og ikke vil skjule dem! Alle møblene våre har vi fått ganske billig, både sofaen, stolen og benken er fra finn.no, spisebordet har jeg arvet av bestemor, det samme gjelder krakken og speilet. Jeg er faktisk overrasket over hvor fint man kan få det med så lite penger! I vinduskarmene har vi litt forskjellige bilder, blant annet et av Kristine og meg fra vi var 5 og 6 år, det er så koselig!! 

Hva synes dere?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!