Hei!

Gode nyheter!!! Jeg har skaffet meg leilighet! Venninnen min Kristine og jeg var på visning denne uken, og vi falt helt for leiligheten. Den ligger midt i byen, som er perfekt for oss begge! Kristine og jeg har kjent hverandre siden barnehagen, men vi hadde vel aldri trodd vi kom til å flytte sammen. Heldigvis er vi veldig like, og enige om det meste så dette blir bra! Jeg har jo allerede bodd alene i et år, men akkurat nå bor jeg hos foreldrene mine. Det er både koselig og litt slitsomt, kjenner det skal bli godt å komme meg ut igjen. Hos foreldrene mine er det jo deres regler som gjelder, og selv om de ikke er strenge liker jeg best mine egne regler...

Vi flytter ikke inn før til sommeren, men vi er allerede i gang med planlegging av interiør. Jeg sitter daglig å ser på interiør på nettet. Akkurat nå er det tingene over som står øverst på ønskelisten, alt er fra H&M Home! 

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!