Hei!

Om ikke lenge er ferien min over, jeg reiser faktisk tilbake til Oslo på tirsdag. Det blir litt kjipt å dra herfra, jeg elsker jo Frankrike nesten like høyt som Oslo. Her føler jeg meg hjemme, og dessuten elsker jeg å være på stranden! Samtidig gleder jeg meg skikkelig til å komme hjem igjen, det skal bli så deilig å komme tilbake på jobb! I tillegg så skal jeg jo flytte! Kristine som jeg skal flytte med overtar leiligheten i dag, også flytter jeg rett inn på tirsdag! 

Over her ser dere noen strandbilder fra denne ferien, bildet øverst til venstre er fra yndlingsstranden min som ligger i en by som heter Saint Raphael. Bildet nederst til venstre er fra en kjempeliten strand som nesten bare lokale vet om. I dag og i morgen skal jeg tilbringe mange timer på stranden, jeg kan jo ikke komme hjem å være like blek som jeg var da jeg dro!

Noen flere som er glad i strender?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!