musikk:

One Direction nummer. 1 i Norge!

Topper lista.

Publisert Oppdatert

I forrige uke debuterte One Direction som nr. 1 på VG-lista med sitt nye album "Take Me Home". Det er faktisk første gangen siden Boyzone sitt album "By Request" i 1999 som klarer denne bragden.

"Take Me Home" solgte mer i sine 3 første dager i salg enn noe annet album solgte hele forrige uke i Norge. "Take Me Home" er dessuten det mest forhåndsbestilte albumet på Platekompaniet i hele 2012.

Det har vært et vanvittig år for Niall, Zayn, Liam, Harry, og Louis. Etter å ha blitt satt sammen i X Factor UK i 2010, slapp de sensasjonsdebuten "What Makes You Beautiful" i september 2011 og har ikke sett seg tilbake siden.


Debutalbumet "Up All Night" gikk til topps på listene i 17 land, og går denne uken inn i sin 49. uke på VG-lista! Kun Adele har ligget lenger i Topp 40 i 2012. 1D's live-DVD har også vært en kjempesuksess, og nådde førsteplassen i 27 ulike land - inkludert 8 sammenhengende uker som nummer 1. på VG-lista for musikk-DVD.


7. mai 2013 besøker One Direction Norge for første gang. Konserten på Telenor Arena ble utsolgt på vanvittige 17 minutter!

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag