one direction:

One by one: Harry Styles

Vi blir bedre kjent med gutta i One Direction. Idag: Harry!

Publisert Oppdatert

One Direction er ikke et band vi i Julia går lei av med det første! I "one by one"-sakene får du mer fakta om én og én av gutta i 1D. Først ut er Harry Styles!

Harold Edward Styles er født 1.februar 1994, og kommer fra byen Holmes Chapel i Cheshire, England. Han imponerte dommerne i engelske X Factor med låten «Isn't she lovely». Harry er den yngste i One Direction, og kanskje den aller mest populære i gruppa. Han er kjent for de søte krøllene sine og for å være One Directions største flørt!

Klikk deg videre for å se Harrys aller første audition i X Factor!

Her er Harrys aller første audition i X Factor, han sang «Isn't she lovely», og ble stemt videre av to av de tre dommerne.

Klikk deg videre for å lese 10 ting du kanskje ikke visste om Harry!

Visste du at...

... Harry pleide å synge i et band som het White Eskimo?

... Foreldrene hans heter Anne og Des, og han har en søster som heter Gemma? Foreldrene hans er skilt, og moren gift på nytt.

... Før X Factor pleide Harry å jobbe i et bakeri?

... Et av forbildene hans er Elvis Presley? Andre musikere Harry ser opp til er Foster the People, Coldplay og Kings of Leon.

... Han var sammen med programlederen Caroline Flack en periode, noe som fikk mye oppmerksomhet i media - ettersom hun var 15(!) år eldre enn ham?

... Det var Harry som kom opp med navnet One Direction?

... Han fikk sitt første kyss da han var 10 år? «Jeg tror jeg var 10 år... Men jeg kan ta feil, kanskje jeg var 11», har Harry tvitret.

... Et av hans skjulte talenter er at han kan sjonglere? Han kan også snakke fransk, spille kazoo og strikke!

... Harry er veldig spøkefull, i likhet med resten av 1D? En gang barberte han en stor H på leggen til Zayn mens han sov!

... Han godt kunne tenke seg å date en fan? Men han kunne aldri vært sammen med ei jente som røyker eller banner veldig mye.

Hvem liker du best av gutta i One Direction?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning