TV:

Ny TV-serie: Barnas restaurant!

Barnas restaurant har premiere på NRK Super, søndag 30. September klokken 19!

Publisert Oppdatert

Ut fra 743 påmeldte ble tre gutter og tre jenter plukket ut til en ekte utfordring! I to måneder har de vært kokkelærlingene til kjediskokk Terje Ness. Det hele endte i at Terjes egne restaurant ble gjort om til barnas restaurant. De seks barna fikk lov til å styre hans restaurant en hel kveld, og servere mat til 30 kjendiser!

Barna har fått lage flere forskjellige matretter under innspillingen, både vanskelige og enkle.
"Vi fikk lage flere forskjellige ting, også enkle ting som suppe og sånn" sier Klea (12).

Streng og rettferdig kokk
Jentene og guttene har litt delte meninger om kokk Terje Ness var streng eller ikke.
"Han kunne være streng i blant, men han tenkte litt på at vi er barn tror jeg." sier Anna (11). Vita (12) synes at Terje var litt streng men også rettferdig. Guttene er helt enstemmige og mener at han var veldig streng. "Jeg ble litt redd når han sto å fulgte med på hva vi gjorde" sier Herman (12).

Matlaging hjemme
Vi spør barnekokkene om de lagde mye mat hjemme før og om de lager mye mat hjemme nå.
"Jeg lagde mye mat hjemme før, jeg har alltid vært glad i lage mat og har lyst til å bli kokk!" sier Anna. Guttene der i mot lagde ikke noe særlig mat hjemme før innspillingen, "Jeg skjærte meg en brødskive sånn en gang i året" sier Rasmus (11). Klea sier hun lagde mye desserter hjemme før og har lyst til å åpne et eget konditori.

Gode venner
Under innspillingen ble alle seks gode venner. "Vi kranglet litt som søsken noen ganger" sier Klea. På førpremieren sitter alle sammen å prater om helt vanlige ting. De erter hverandre og tar bilder med mobilene sine.

Barnas restaurant har premiere på NRK Super, søndag 30. September klokken 19!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning