musikk:

Ny musikk fra Celine!

Synger tittellåten til ny Disney Channel-serie.

Publisert Oppdatert

14.oktober er det premiere på en helt ny serie på Disney Channel - nemlig Violetta!

Serien er spilt inn i Argentina og er opprinnelig spansk, men i Norge blir den dubbet til norsk, i tillegg til at det skal sendes repriser på engelsk som er tekstet på norsk.

Kule Celine, som du helt sikkert drar kjensel på fra MGP Jr og mange andre prosjekter, synger den norske tittellåten til serien!

Julia fikk være med da Celine spilte inn sangen i studio, og intervjuet med henne kan du lese i Julia nr 16 som kommer i november.

Se og hør Violetta-låten "I min verden" her:

 

Klikk deg videre for å lese mer om serien Violetta!

Og hvem er egentlig Violetta? Når serien starter møter vi Violetta og faren på flyplassen på vei hjem til Buenos Aires etter flere år i utlandet. De drar tilbake til huset der Violetta vokste opp som barn, og der farens nye venninne nå holder til.

Violetta lengter etter stabilitet, noe hun har savnet i livet siden moren omkom i en tragisk ulykke mens Violetta ennå var liten. Faren er svært overbeskyttende og livredd for at også datteren skal forlate ham, men Violetta lengter etter frihet og nye opplevelser.

Snart oppdager hun Studio 21, en kjempekul skole som underviser i sang, dans og musikk. Her får hun nye venner, oppdager talenter hun ikke ante hun hadde - og finner ny kjærlighet…

Hva synes du om Violetta-sangen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning