Vi skypet med guttene som var i Finland fra prisutdelingen på Senrum Scene i går.

Marcus & Martinus fikk ikke prisen for "Årets Låt" under Spellemannprisen i går som de var nominert til, men de ble derimot overrasket med noe MYE større!

Fjorårets "Årets Spellemann"-vinner, Kygo, ga nemlig vandrepokalen videre til guttene, som mildt sagt ble veldig overrasket!

Tvillingene kunne dessverre ikke være tilstede under prisutdelingen fordi de hadde konsert i Finland, men vi fikk heldigvis likevel et Skype-intervju med gutta!

Hvordan føles det å bli årets spellemenn?
- Det er en ekstremt stor ære! Vi hadde aldri trodd vi kom til å vinne den prisen, så vi er veldig, veldig glad for det!

Hvem vil dere takke?
- Vi må jo først og fremst si tusen, tusen takk til fansen vår! Vi hadde heller aldri i verden klart dette uten mamma, pappa og resten av familien vår, i tillegg til teamet rundt som er veldig flinke!

Hvordan skal dere feire prisen?
- Vi skåler med sukkerfri Fanta på hotellrommet i Finland! (Nei, vi har ikke blitt sunne selv om vi drikker sukkerfri brus).

Hvordan er Finland?
- Veldig fint! Fansen her er superkoselige <3

Hvor skal prisen være?
- I hvert fall ikke på soverommet, for da kommer vi til å krangle om den. Vi har en liten plass i stua der vi har andre troféer og sånt, så den kommer nok til å stå der.

Vi gratulerer så mye med en velfortjent pris!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!