twilight:

Mer Twilight etter Breaking Dawn?

Forfatter Stephenie Meyers røper en hemmelighet...

Publisert Oppdatert

Som vi alle vet (og er ganske triste for, buhu!), er Twilight: Breaking Dawn - del 2 den aller siste filmen i Twilight-kapittelet. Det har blitt fire bøker, fem filmer og en gigantisk verdensuksess.

Det hele begynte med en drøm som forfatter Stephenie Meyers hadde, om ei vanlig jente og en superkjekk vampyr som var håpløst forelsket i hverandre. Hun skrev ned drømmen sin, og dermed var eventyret i gang.

16. november er det premiere på Breaking Dawn - del 2, og nå røper Stephenie Meyers at det ikke er 100% sikkert at det er heeeelt slutt likevel!

Oioi! Klikk deg videre for å lese hva Stephenie nylig har sagt om den mulige fortsettelsen!

– Jeg hadde planlagt hvordan historien skulle fortsette i enda et par bøker, så jeg vet nøyaktig hva som ville skje. Det er andre karakterer jeg tror vil ha en sterk stemme i de kommende historiene. Kanskje jeg vil skrive dem en dag, bare for meg selv. Vi får se. Jeg liker ikke å være bombastisk, så jeg vil ikke si at det aldri blir mer Twilight. Jeg kommer ikke til å gjøre det idag. Men jeg vet ikke hva jeg tenker om fem år... sier Stephenie, ifølge Perezhilton.com

Vi krysser fingrene for at Stephenie får lyst til å skrive mer!

Hva tror du de neste Twilight-bøkene kunne handlet om?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning