kjendis:

Kesha blir motivert av haters

Best å ikke være kjip mot henne!

Publisert Oppdatert

De fleste av dagens artister har ikke bare fans, men også såkalte haters, altså mennesker som skriver stygge ting om dem på nettet, gjerne anonymt. Heller ikke Kesha slipper unna, men sier at hun ikke tar seg nær av det, og at det heller gjør henne sterkere:

– Jeg har brukt kjipe kommentarer som motivasjon, og det gjør jeg fortsatt. Jeg husker alle som har sagt til meg at jeg ikke kan noe eller at jeg er stygg eller feit, sier stjernen til Seventeen og forklarer hvor albumtittelen Warrior kommer fra:

 – Selv etter at jeg ble ferdig med tannregulering og alle sånn fæle ting i ungdommen, og jeg begynte å forstå hvordan jeg skulle kle meg, sa folk i musikkbransjen at «du kommer aldri til å slå gjennom». Når jeg møter dem nå, bare ler jeg. Det er en av grunnene til at jeg kalte albumet Warrior. Du kan bli et offer og la dem spise sjelen din, eller du kan si: «Nå står du på lista mi, og jeg skal bevise at du tar feil!»

Hva synes du om Keshas holdning til haters?

PS: Denne saken er hentet fra Julia nr 6, som er i salg mandag 15.april. Der kan du også lese et stort intervju med Victoria Justice, ta en nærmere titt på kjendisenes søte kjæledyr, lese 18 hemmeligheter om Little Mix, og mye mer!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning