Justin Biebers comeback

10 tegn på at Justin Bieber er tilbake for fullt!

Og NÅR kommer det egentlig ny musikk?!

Justin Bieber er tilbake for fullt!

Justin Bieber er tilbake for fullt! Foto: Getty images

Publisert Oppdatert

Justin Bieber har vært gjennom en trøblete periode i løpet av de siste årene. Både arrestasjoner, bøter og dop-rykter, men nå ser det ut til at det går oppover igjen! Justin har roet seg ned, kuttet ut en del mennesker som kan ha hatt dårlig påvirkning på ham, kommet i gang med musikken igjen – og det ser ut til at han føler seg bra!

Klikk deg gjennom ti tegn på at Justin Bieber er på vei tilbake slik vi kjenner ham! (Og ingenting gjør oss gladere enn å se JB glad igjen!)

Ba om unnskyldning for oppførselen sin.

Se videoen!

Etter å ha vært på The Ellen Show i slutten av januar postet Justin en video på facebook hvor han forklarer at han var nervøs for at folk skulle tenke at han var arrogant og usjarmerende. Han forteller videre at han ikke er den han har prøvd å være, men han ønsker å gå videre og vise en bedre versjon av seg selv.

Se videoen her:

 

Jobber mye i studio

Justin Bieber har bedt om unnskyldning for sin dårlige oppførsel.

Justin Bieber har bedt om unnskyldning for sin dårlige oppførsel. Foto: Getty images

Nytt album på vei?

Det er ingen hemmelighet at Justin jobber på et nytt album. Akkurat nå er det ingen som egentlig vet når det kommer ut, det eneste Justin vil si er at det kommer ”snart” og at det er i avslutningsfasen.

Det virker som om han gleder seg veldig, for han tvitrer omtrent ikke om annet! Selv sier han at dette albumet blir mer personlig;

– Jeg har vært gjennom mye som mange har fått med seg, og det gjør at jeg ser på ting litt annerledes enn før.

 

Henger mer med fans

Stiller opp på bilder og videoer!

Jsutin Bieber

Jsutin Bieber Foto: Getty Images

I det siste har vi kunnet sett Justin på flere bilder og videoer med fans enn før. Han er mer villig til å stille opp på bilder, og det ser ut til at han liker å henge med fansen også! Her er en fanvideo fra 11. Mai utenfor studioet i California hvor det ser ut som at han koser seg veldig med å konkurrere mot fansen (men med litt juks på starten eller, Justin?)

 

11th May : Video of Justin with fans today in Los Angeles

 

En video publisert av Justin Bieber News (@officialbiebernews) tirsdag 12. Mai. 2015 PDT

 

 

Har fått filmrolle

I oppfølger til ikonisk film.

I 2016 kommer filmen ”Zoolander 2” på kino og Justin er med som skuespiller! Justin la ut et bilde av seg selv hvor han etterligner hovedrollen av den første filmen ”Zoolander”, Ben Stiller. Sjekk ut bildet under. Men ikke bli redd! Justin har ikke klipt seg, det er bare en parykk!

Justin Bieber viser magen på scenen.

Justin Bieber viser magen på scenen. Foto: Getty images

 

 

@benstiller #Zoolander2 #itsawignotmynewhair

 

Et bilde publisert av Justin Bieber (@justinbieber) onsdag 29. April. 2015 PDT

 

 

Kræsjet et skoleball

- Skulle ønske vi var der!

Justin er glad i å tulle og ha det gøy, det vet vi alle, og en kveld trengte han tydeligvis en pause fra studio. Justin dukket derfor opp på skoleballet til Chatsworth High School i Los Angeles sammen med modellen Hailey Baldwin, hennes venninne Gabby Westbrook og produsenten Jason Boyd, uten å ha blitt invitert av noen som helst! De fleste på skoleballet fikk jo sjokk og mange tok bilder og filmet mens Justin presset seg inn på dansegulvet i følge med livvaktene sine. Det ble veldig kaos, men det så ut til at de fleste synes det var veldig gøy også!

 

Justin Bieber

Justin Bieber Foto: Getty images

Se videoen her (kan lønne seg å holde seg litt for ørene):

 

 

Overrasket Ariana Grande på scenen

Der skulle vi gjerne vært!

Vi tipper at Justin savner å stå på scenen! Hele to ganger har han overrasket venninnen Ariana Grande på scenen under hennes ”Honeymoon Tour”. Det ser ut til at han koser seg med å stå på scenen, som er et veldig godt tegn på at Justin er tilbake. Skulle ønske han dukket opp på Arianas konsert i Oslo også... Sukk!

Justin Bieber

Justin Bieber Foto: Getty images

Bare se her:

 

Gjør store intervjuer igjen

Og ser lyst på fremtiden!

I det siste har Justin stilt opp på flere intervjuer enn tidligere, både store og små. Justin er klar for å se fremover og komme seg bort fra det virkelige ”badboy”-imaget han laget for seg selv, og det ønsker han å fortelle. I nesten hvert eneste intervju forteller han om hvor vanskelig det har vært å vokse opp i rampelyset, hvor hele verden har fulgt hans minste feiltrinn, og at han nå er klar for å vise hvem han virkelig er - en bra fyr.

Justin Bieber på scenen

Justin Bieber på scenen Foto: Getty images

 

Opptrådte for første gang alene på to år

Vi vil ha mer!

Sist Justin opptrådte på en scene var i 2013! (Bortsett fra overaskelsesbesøkene på Ariana Grandes turné). Derfor var det veldig gøy å se han tilbake på radiostasjonen KIIS FM’s arrangement Wango Tango 2015 i California den 9. mai. I tillegg kunne han fortelle at han skulle dra på en liten turné i sommer! Selv om det er tvilsomt at han kommer til Norge kan vi jo alltids håpe! Det er på scenen han hører hjemme!

 

Henger med gode venner

Justin Bieber

Justin Bieber Foto: Getty images

Justin Bieber på forsiden av magasinet Men's Health.

Justin Bieber på forsiden av magasinet Men's Health. Foto: faksimile

Og tuller foran kamera

Justin Bieber gjør det igjen! Nå har han samlet både nye og gamle venner til å lage en ny youtubevideo hvor de bare danser og koser seg til en sang av Carly Rae Jepsen, og denne gangen var det ”I Really Like You”. Dette viser at Justin fortsatt klarer å være glad og fornøyd selv om han har vært gjennom en tung periode! Se videoen under:

 

Justin Bieber

Justin Bieber Foto: Getty images

 

Han virker lykkeligere!

Se på DET smilet!

Generelt virker Justin bare mer glad nå enn han gjorde før. Både på videoer, bilder, tweets og intervjuer. Og DET er hvertfall et godt tegn på at Justin Bieber er på vei tilbake!

Justin Bieber

Justin Bieber Foto: Getty images

Justin Bieber

Justin Bieber Foto: Getty images

Justin Bieber

Justin Bieber Foto: youtube

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning