tv:

Julias høst-favoritter på tv!

Vet ikke med deg, men dette skal vi få med oss i høst!

Publisert Oppdatert

Idol

Vi blir aldri lei av talentprogrammer! Idol skiller seg fra andre programmer ved at det kun dreier seg om sang, og at hvem som helst kan prøve seg. Vi gleder oss med andre ord til å sitte klar med pute hvis det blir for flaut i de innledende rundene, og klar med en ekstra genser når det blir gåsehud i finalerundene! Nytt av året er dessuten at vi finner de tidligere Idol-deltakerne Kurt Nilsen og Tone Damli Aaberge i dommerstolene!

Premiere på TV2 iløpet av høsten

Barnas restaurant

Hver søndag følger vi seks barn som skal gjennom beintøff matopplæring med en mesterkokk – for de skal nemlig ta over en flott restaurant og lage mat til 30 kresne kjendisgjester! Vi digger at man lærer masse om å lage mat i programmene, og gleder oss til å se hvordan det går med festmåltidet!

Her kan du lese Julias intervju med deltakerne i Barnas restaurant.

Lillepri

Lillepri er en ganske så annerledes musikkonkurranse på NRK Super – der barn kan delta med sin dorullartist! Utover høsten skal dorullartistene fremføre alt fra sødmefylte ballader til rocka og spennende låter, og seerne kan stemme frem sin favoritt. Julia heier på alt som er nytt og kreativt!

I kveld med Ylvis

De morsomme Ylvis-brødrenes humor-talkshow går litt sent på kvelden på onsdager og søndager, men går i reprise 19.30 hver fredag. Ikke alt er like morsomt, men vi ler oss skakke innimellom. Tenk fort!

Hva liker du best å se på tv?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning