jul:

Julens magiske TV-øyeblikk med Disney Channel

Her er Disney-filmene du kan se i jula!

Publisert Oppdatert

Julestemning med «Løvenes Konge»

Løvenes Konge er for svært mange favorittfilmen blant Disneys klassikere. Dette er en storslagen tegnefilm, med kjente og kjære figurer som Timon og Pumba, Sazu og apekatten Rafiki, og uforglemmelig musikk som setter stemningen til filmen. I en høytid som julen, passer det fint med en engasjerende og rørende film som Løvenes Konge for å samle hele familien.

Søndag 25.desember kl.08:30
Søndag 25.desember kl.19:00

«Eventyr i New York»

Denne julen kan du la deg fortrylle av prinsessefilmen Eventyr i New York. For den blivende prinsessen Giselle er livet en dans på roser, helt til hun blir forvist fra det tegnede fantasilandet Andalasia og kastes inn i vår tids usminkede virkelighet på Manhattan. Filmen er en spennende, romantisk og musikalsk komedie – tenn julelysene og finn frem juleglitteret!

Fredag 16.desember kl.19:00
Lørdag 17.desember kl.08:00
Mandag 26.desember kl.19:00

«Mikkes Jul i Andeby»

En hjertevarm julefilm, full av morsomme historier om Mikke og alle de andre i Andeby. Ta på deg lue og votter og bli med til den snøfylte byen for å oppleve Mikke, Donald og Langbein som du aldri har sett de før. Mikkes jul i Andeby er animert i en helt ny stil hvor alle dine Disney-favoritter får nytt liv og skaper magisk julestemning.

Tirsdag 22.desember kl.19:00

På glattisen med «Bambi 2»

Julen er høytid for tradisjon, og Bambi fra 1942 er en av Disneys mest velkjente og elskede klassikere. I oppfølgeren Bambi 2 får vi et gledelig gjensyn med en av filmhistoriens mest elskede karakterer, som begir seg ut på nye eventyr. Trampe, Blomst, Ugla og alle favorittkarakterene er tilbake og du får møte noen av Bambis nye venner. Bambi og vennene gjør julestria litt hyggeligere for hele familien.

Søndag 18.desember kl.19:00

«Skjønnheten og Udyret – Forhekset Jul»

Det berømte Disney-paret er tilbake, og det går mot jul på det fortryllende slottet. Belle ønsker å pynte hele slottet for å spre julestemning, noe Udyret er skeptisk til. Uenigheten skaper engstelse blant de forheksede karakterene på slottet, Pipeorgelet Maestro Forte frykter at Belles planer kan komme til å bryte forbannelsen som har gitt ham en spesiell plass i slottsherrens liv. Filmen er fylt med kjærlighet og spenning, og er et magisk juleeventyr for hele familien.

Søndag 18. desember kl.13:00
Onsdag 21.desember kl.19:00

«Dumbo» ønsker en gledelig romjul

Elefanten Dumbo er stjernen i denne tåredryppende og hjertevarme tegnefilmklassikeren om elefantungen som oppdager at han har en helt spesiell evne. Denne klassikeren fra 1941 skaper garantert ekstra varme i juleheimen, og med de kjente flagrende ørene smelter Dumbo alles hjerter atter en gang.

Mandag 26.desember kl.14:00

Vil du ha oversikt over absoultt alle filmene som sendes på DIsney Channel i jula, så finner du det her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning