redaksjonens blogg:

Ja, jeg bor i Australia!

Mange lurer på om jeg bor i Aussie og hva jeg gjør her, i dette innlegget svarer jeg!

Publisert Oppdatert

Hei!

Det skjer ganske ofte at noen av dere lurer på om jeg har flyttet til Australia, og mange av dere lurer på hva jeg gjør her nede. Så, jeg tenkte jeg skulle klarne litt opp i det med en gang! Jeg pakket bagen min å flyttet hjemmefra i februar, og jeg flyttet så langt som til Australia. Så ja, jeg har flyttet til Australia og har bodd her i 7 måneder! I Australia går jeg på et universitet her nede som heter Griffith University. Der går jeg på et årsstudie og tar litt forskjellige fag, som journalistikk, kultur og så videre.

Planen var egentlig å flytte tilbake til Oslo i desember, men jeg har det så utrolig bra her nede at det har jeg virkelig IKKE lyst til! Jeg elsker å bo i et varmt land, kunne gå til stranden og ha basseng rett utenfor døren. Dessuten så har de fleste venninnene mine i Oslo flyttet til andre steder i Norge, og noen har flyttet så langt som til New York og Shanghai! Så jeg tror faktisk at jeg kommer til å kjede meg skikkelig i Oslo!

Derfor har jeg faktisk søkt på å komme inn på journalistikk her i Australia. Så med mindre jeg ikke kommer inn eller at det skjer noe i Norge som gjør at jeg ikke kan bli her så skal jeg faktisk bo i Australia i noen år til! Jeg krysser fingrene! 

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning