musikk:

Isac Elliot svarer på leserspørsmål!

Se hva søte Isac har å si om dyr, idoler og One Direction.

Publisert Oppdatert

For en tid tilbake ba vi dere om å sende inn deres spørsmål til det finske stjerneskuddet Isac Elliot. Bare 12 år gammel har han imponert stort med den fengende hitlåten «New Way Home», og fredag 21.juni står han på scenen på VG-lista på Rådhusplassen i Oslo!

Er du fan av Isac Elliot bør du følge med på Julia.no, vi har nemlig en superspennende og veldig kul konkurranse på gang denne uka!

Hele intervjuet med Isac kan du lese i Julia nr 9, som er i salg mandag 17.juni. Noen spørsmål sparte vi imidlertid til dere på Julia.no - og her kommer de:

Hvem er idolet ditt?
– Jeg hører masse på Justin Bieber. Sangteknikken hans er fantastisk, og jeg prøver å lære mye fra ham. Jeg liker også Usher, Bruno Mars og Michael Jackson. RnB er den musikksjangeren jeg liker best, og det finnes mange talentfulle artister. Hjemme synger jeg med til mange album, sanger og youtube-klipp, og prøver å bli en bedre sanger. Moren min ber meg av og til om å holde kjeft :)

Liker du One Direction?
– Ja det gjør jeg, men de er ikke favorittbandet mitt. Jeg liker energien de har, og de fengende poplåtene de synger. Det hadde vært veldig kult å få se dem live en gang! De har aldri vært i Finland.

Hva er favorittfargen din?
– Jeg liker mørke farger. Svart, grått og blått.

Klikk deg videre for resten av leserspørsmålene til Isac.

Har du dyr?
– Vi har to hunder hjemme. Den ene er veldig liten, og den andre er stor og tykk! Den lille heter Lasse og er en hvit havaneser. Den store heter Arne, og han er en basset hound som sikler MASSE. Søsteren min har også en liten kanin som heter Lille Skutt. Navnet er hentet fra filmen Bambi.

Hvis du skulle vært en tegneseriefigur. Hvem hadde det vært, og hvorfor?
– Jeg ville vært Spiderman. Han virker som en kul fyr når han er Peter Parker. Som Spiderman kan han gå hvor han vil ved å bruke nettet sitt, og han får ei skikkelig søt jente til å like ham. Jeg så Spiderman-musikalen på Broadway igår kveld, så jeg kan være litt påvirket av det :)

Har du skrevet «New Way Home»? Den er dritbra!
– Jeg har vært involvert i å tilpasse melodien og teksten. Sangen ble skrevet av et team av låtskrivere, og så fikk vi den til å passe til meg og min stil i studio. Jeg liker sangen veldig godt, og er stolt av den!

Er du på Instagram?
– Yes, jeg er på instagram. Jeg heter @isacelliot, og elsker å sjekke ut bildene til fans og prøve å bli litt bedre kjent med dem via bildene deres!

Resten av intervjuet med søte Isac kan du lese i Julia nr 9, som er i salg 17.juni

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning