kjendis:

Ikke alltid like kult å være kjendis...

... Bare spør noen av våre favorittjenter.

Publisert Oppdatert

Å være kjendis høres som oftest ut som å leve i en drøm. Vakre kjoler, kule fester, masse oppmerksomhet og en glamorøs hverdag. Men det er absolutt ikke bare morsomt å være kjent. Spør bare Miley Cyrus, Rihanna, Beyoncé, Demi Lovato, Debby Ryan og Kristen Stewart.

Kristen Stewart:

– Jeg kan ikke gå ned på kjøpesenteret. Det plager meg at jeg ikke går ut så ofte. Og jeg kommer aldri til å bare være en «vanlig jente« igjen, den muligheten er borte for lengst.

Demi Lovato:

– Å være stjerne har sine opp- og nedturer. Det verste er at du må passe på alt du sier. Du må være veldig nøye med alt du sier og hva du ikke sier. Iblant skulle jeg ønske at jeg ikke var kjent.

Beyoncé:

– Som kjendis har jeg ofret mye i livet mitt. Som å kunne gå en tur nedover gata eller gjøre feil uten at de blir lagret for alltid. Og tenk å kunne ha et normalt forhold og date uten å bli gjenkjent? Bare normale ting som vanlige mennesker ikke reflekterer over. Iblant er det tøft å være kjent.

Debby Ryan:

– Det mest slitsomme med å være kjent er å lese slemme ting som enkelte skriver om meg på nettet. Av og til er det som at bare fordi de har sett et intervju med meg, føler enkelte at de har rett til å si hva som helst om meg - som at jeg er tjukk, stygg og at jeg ikke fortjener at det går bra for meg.

Rihanna:

Det mest irriterende med å være kjendis, synes Rihanna er at hun stadig kobles til nye «kjærester».
– Jeg vil være singel og henge med kompiser, men så fort jeg omgås noen så tror alle at vi har noe på gang og dater. Jeg hater det, jeg vil ikke date, jeg vil ikke være sammen med noen - men bare omgås som venner.

Miley Cyrus:

– Hvis jeg for eksempel er ute med kjæresten min en tur og vi er sikre på at ingen har fulgt etter oss, kan det stå på nettet noen timer senere: «Miley og Liam var på gåtur og kysset hverandre». Man tenker bare «Hva?! Hvordan er det mulig? Det var jo ingen der!?»

Hva tror du er det verste med å være kjendis?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning