Vennskap

Hvordan ordne opp etter en krangel

Noen ganger kan det være vanskelig å bli venner igjen, her får du tipsene til hvordan du kan ordne opp!

Foto: Getty Images

Publisert Oppdatert

Det finnes vel ikke noe verre enn å krangle med noen, det er en helt forferdelig følelse å vite at noen man er glad i er sur på en eller lei seg. Vi gir deg 4 tips til hvordan du kan ordne opp etter en krangel!

Si unnskyld
Dette er kanskje det viktigste etter en krangel. Tørr å være den store personen som sier unnskyld jeg tok feil eller unnskyld jeg var kjip. Det behøves to for å krangle så selv om du mener at du hadde rett så har du vært en del av krangelen du og, og det er det bare å beklage for!

Vis at du er lei deg
Det kan hjelpe på at du viser at du heller ikke syntes dette var så kult. Vis at du er trist og at du ikke har det så bra etter krangelen du heller!

La det ligge
Noen diskusjoner og krangler er det bare best å la ligge. Hvis dette er en krangel som ikke resulterer i noe mer bråk så ikke ta det opp igjen, da blir det bare mer krangling. La det ligge, beklag og gå videre!

Snakk om det
Hvis du og den du har kranglet med fortsatt er uenige etter krangelen kan det være lurt å sette seg ned å prate om det. Prøv å legg det frem for den andre, si at du ønsker å snakke rolig om det så dere kan finne ut av det sammen. Da kan det være lurt å fortelle hva som har gjort deg sint eller trist, men også å høre på hva den andre mener at har vært vanskelig!

Hva er dine beste tips etter en krangel?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning