kjendis:

Hva har Miley, Tone og Jenny til felles?

Hint: Det har med kjærlighet å gjøre...

Publisert Oppdatert

Det er kjærlighet i lufta denne våren og sommeren!

Miley Cyrus

For litt siden kom nyheten om at Miley Cyrus og Liam Hemsworth hadde forlovet seg. Liam gikk ned på kne, og ga Miley en stor diamantring. Klikk her for å se bilde av forlovelsesringen!

Miley og Liam er langt fra de eneste kjendisene som har fått ring på fingeren iløpet av 2012. Klikk deg videre for å se at også norske kjendisjenter går med gifteplaner!

Tone Damli

I juni gikk skuespilleren Aksel Hennie ned på kne og fridde til artisten Tone Damli, da de var på ferie i romantiske Paris. Aksel og Tone er et av Norges aller mest kjente par, og nyheten eksploderte stort i media da det ble kjent at de med tiden skal gifte seg. Vi gleder oss til å se fine Tone som brud!

Klikk deg videre for å se hvilken annen norsk kjendisjente som nettopp forlovet seg!

Jenny Skavlan

Denne våren forlovet også skuespiller og it-jente Jenny Skavlan seg, med DJ og programleder Thomas «Fingern» Gullestad. Paret har vært sammen siden 2008, og har foreløpig ikke satt noen dato for bryllupet.
– Vi vet ikke når det blir bryllup. Vi vet bare at vi har bestemt oss for at det er oss to, sa Thomas til Dagbladet da nyheten ble kjent. Julia ønsker paret lykke til!

Klikk deg videre for å se hvilken norsk artistjente som har rukket å gifte seg!

Maria Mena

14.juli giftet artisten Maria Mena seg med Dagbladet-journalisten Eivind Sæther. Paret har vært sammen i syv år, og møttes faktisk da han intervjuet henne! Etter vielsen danset de ut av kirken til Rihannas hitlåt «We found love», og gikk i tog med alle gjestene oppover Grünerløkka i Oslo. Flere kjendiser var også gjester i bryllupet, som for eksempel Karpe Diem-gutta Chirag og Magdi. Vi gratulerer flotte Maria!

Hvem blir neste par ut? Klikk deg videre for Julias spådom...

Justin Bieber

Blir de neste par ut? Selena Gomez og Justin Bieber har vært sammen en god stund nå, og selv om det stadig går rykter om brudd og knute på tråden, er de så vidt vi vet fremdeles lykkelige. Justin har flere ganger sagt at han ønsker å gifte seg, og gjerne før han fyller 30 år. Det gjenstår å se om han kanskje frir til Selena snart! Hva tror du?

Hvilket kjendispar liker du best?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning