helsesøster:

Hva gjør man når to er forelska i samme gutt?

Og hvordan forstå hvem han egentlig liker? Helsesøster svarer så godt hun kan.

Publisert Oppdatert

Ååå!! Nå trenger jeg hjelp!!
Hei! Jeg har en venninne som liker samme gutt som jeg liker.. Han flørter og er med oss begge hele tiden.. Jeg vil gjerne bli valgt av han og ikke venninna mi... Hva ser en gutt etter i en jente?
Og hva skal jeg gjøre?

To forskjellige gutter ser etter forskjellige ting hos en jente!
Heisann!
Slik er det noen ganger, og det er ingenting du kan gjøre for å være sikker på at gutten vil foretrekke deg. Du kan bare håpe!
To gutter er ikke like og de ser etter forskjellige ting hos jenter. Den ene faller for en ting mens den andre faller for noe annet.
Alt du kan gjøre er å være deg selv og vite at dersom han ikke ser for en vidunderlig jente akkurat du er, så er det hans tap! Det vil komme andre gutter som synes DU er best! Ennå vet du jo ikke hvem han foretrekker så håpet er fortsatt levende. Vær deg selv, vær blid og hyggelig og smil ofte, så har du gjort det du kan gjøre.
Hilsen Helsesøster Grethe

Her kan du også stille spørsmål til helsesøster!

Liker han meg eller ho?
Hei! Her kjem det ein god gammal klassikar, og det er at eg og bestevennen min liker samme person. Men eg vil vite om han liker meg eller ho! Eg har likt han sidan 3. klasse, så eg vil gjerne ha svar.


Grunner til at han KANSKJE liker meg:
- Når vi får augekontakt, følest det ut som om vi står der kjeempe leenge!
- Han går alltid mellom meg vist han skal forbi
- Det ser ut som om han ser på meg åfte
- På sløyden er det blyantar, det veit liksom alle, ein ser det, for dei er tjukke og spissen er heilt vekke, og han spurde meg om kven det var sinn
- Han står der eg rydder, og flytter seg ikkje
- Han går rundt og tumlar rundt meg når vi er på sløyden

Grunner til at han KANSKJE liker ho:
- Han går rundt og kvepper ho (ho er veeeldig kveppen)
- Før, for leeenge sidan, herma han etter ho når ho spela ping-pong
- Han ville ha nummeret hennar på 17. mai, det var då han byrja og kveppe ho får han og kompisen for rundt i varmegangen medan vi var der, og ho lo, så sa eg at ho var heilt raud i trynet
Kan du veeeer så snill og prøve og svare på dette? Eg har sendt inn maange med same spørsmålet, og vil så gjerne ha svar! Kan du gi meg nokon tips om åss'n vi ser at ein gutt liker deg??
M.v.h
Meeeg :DD

Han kan jo like dere begge...
Hei!
De tegnene du har lagt merke til tyder på at han liker deg godt! Oppførselen kan nok tyde på en forelskelse:) Nå er det jo heller ikke uvanlig at gutter og jenter på den alderen liker flere samtidig og muligheten for at han liker dere begge er jo også tilstede.

Noen tegn på forelskelse kan være:
Det er ikke så lett å vite når noen er interessert/forelsket. Vi er flinke til å skjule følelsene våre. Likevel finnes det jo noen tegn på forelskelse:
- at han smiler til deg
- holder blikket ditt litt lengre enn nødvendig
- speiler deg, dvs. står på samme måte som deg, smiler når du smiler osv.
- At han livner til når du er i nærheten
- At han rødmer og kan bli litt klossete.
Det finnes sikkert mange flere tegn og ting en forelsket gutt kan gjøre for å vise eller skjule følelsene sine
Hilsen Helsesøster Grethe

Her kan du også stille spørsmål til helsesøster!Det er viktig om du svarer!!!!! forelsket i samme gutt!
jeg har et lite problem! bestevennen min er forelsket i samme gutt som meg, han og bestevennen min går i samme klasse! så når vi er i timen ser jeg at hun flørter litt med han. jeg vil være sammen med han han er jo så snill og kjekk♥ og i musikken satt ho ved siden av han i samme stol og han likte det.
jeg har pratet med han og han er kjeeempesnill så kanskje han liker meg og. håper det. men det er irriterene når jeg ser bestevennen min ved siden han jeg er forelsket i.
hva skal jeg gjøre?
hva kan jeg gjøre for at han kanskje vil bli sammen med meg?

Veldig normalt!
Heisann!
Det er klart du ikke liker konkurranse, eller å se at han du er forelsket i flørte med andre jenter:( Ingen liker det så du er helt normal. Nå er det jo slik at dette heller ikke er uvanlig. Dere er begge forelsket og stiller likt. kanskje vil han egentlig ikke være sammen med noen av dere? Kanskje velger han en og da er det vondt for den andre, enten det blir du eller venninnen din. Det vil gjøre vondt en stund også går det over og andre gutter blir ennå mer interessante. Slik fungerer det, heldigvis.
Det finnes ingen oppskrift for å vinne noen, du må bare stå på og ikke trekke deg fordi du er usikker eller tenke at han liker venninnen din bedre enn deg. Flørt du også og si til deg selv at du har akkurat like stor sjans på ham som hvem som helst andre. Går det ikke så går det ikke, men du har i alle fall forsøkt:)
Lykke til!
Hilsen Helsesøster Grethe

Her kan du også stille spørsmål til helsesøster!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning