helsesøster:

Forelska, men tør ikke spørre ham! Hva gjør jeg?

Helsesøster svarer på spørsmål om å spørre om sjans.

Publisert Oppdatert

Tørr ikke spørre!
Jeg er forelska i en om er et år eldre enn med. Vi har prata sammen før. Jeg går på samme aktivitet som den gutten. Vi har jobba ilag før osv...Men jeg tørr ikke spørre om vi kan bli ilag. Jeg vil spørre men tørr ikke! Jeg er redd får at han skal si nei eller vis han sier nei, så sier han dt til alle!
Hva skal jeg gjøre?

Du kan jo begynne litt i det små...
Hei! Det kan være lurt å ta det litt forsiktig til å begynne med. Ta litt kontakt så vil du snart se hvordan han reagerer på det. Gir han deg masse oppmerksomhet og interesse er det jo et godt tegn på at også han er interessert i deg og da kan du eventuelt vise litt mer interesse tilbake. virker han likeglad eller han ikke svarer på en melding, gir oppmerksomhet tilbake osv. så er det kanskje lurest å vente litt. Vær i nærheten, ta kontakt, smil og se hvilken respons du får.
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!jeg lurer på hva jeg skal gjøre ??
Hei jeg er forelsket i en gutt som jeg har spurt via en lapp om og bli sammen men han har ikke svart og jegtør ikke spørre han om hanskal svare,men nå vet jegat han er sammen med noen hvorforhar han ikke svart da???????

Nå må du bare gå videre!
Hei! Han var nok forelsket i en annen og er nå blitt kjæreste med den personen. Det betyr at du nå bare må godta at han er opptatt og la dette ligge inntil videre.

Han vet du er interessert men valgte å ikke svare deg. Det må du bare akseptere og så gå videre. Kanskje kommer det en ny sjanse senere? :) Enten nå han blir ledig igjen eller kanskje har du forelsket deg i en annen innen den tid?
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!Forelsket++
Hei!
Jeg er veldig forelsket i en gutt i klassen!
Han ser veldig mye på meg i timene og snakker ganske mye med meg.
Vi pleier ofte å le og snakke så vi har en ganske god tone!
Han hadde en kjæreste før, men de er ikke sammen lenger.
Jeg har ganske lyst til å være den neste som blir kjæreste med han, men jeg tørr ikke å spørre.
Jeg lurte på om du kunne si til meg hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal spørre han fordi jeg er redd for at han skal si det til en så sier han det til en annen så plutselig vet halve skolen det.
PÅ forhånd TAKK!

Ingen skam
Hei! Om du spør så er det jo alltid en fare for at andre får vite det. Det er nesten sikkert at andre får vite det, for å si det på en annen måte. Om du spør ham, så er det derfor greit at du bestemmer deg for å stå for det du gjør og det du føler. Det er jo ikke noen skam å være forelsket og det er heller ingen skam å spørre, eller få et nei. Det er en del av livet det også og nope alle opplever fra tid til annen. Om noen skulle synes det var rart eller dumt så sier det mer om dem enn om deg.

Når du ikke er helt sikker på om han liker deg på den måten så kan du jo gå litt forsiktig frem. flørt litt med ham, ta kontakt og se hvor rask han er til å svare eller gi deg oppmerksomhet tilbake. Lover det godt kan du jo foreslå at dere finner på noe sammen og kanskje kommer det hele naturlig av seg selv... Dersom han ikke flørter tilbake eller tar kontakt når du prøver, så er kanskje det et tegn på at du skal vente med å spørre.
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning