redaksjonens blogg:

Fin dag!

Herlig innedag, fantastisk soloppgang og verdens beste thai mat!

Publisert Oppdatert

Hei!

I dag har jeg hatt en skikkelig fin dag! Selv om været absolutt ikke har vært helt på min side. Jeg har blitt et skikkelig morgenmenneske i det siste, så selv om jeg var i bursdag i går og la meg sent så var jeg våken før 7 i dag tidlig! Jeg synes soloppgangene her er så fantastiske, så jeg tok på meg joggesko og gikk meg en tur på stranden! Se hvor fantastisk det var på bildene over!

Så kom regnet da, og jeg holdt meg inne resten av dagen. Heldigvis er det billig å bestille pizza her, så jeg slapp å gå til matbutikken for å handle. Det var så utrolig deilig å tilbringe litt tid med meg selv i dag. Fikk litt høst følelse da regnet plasket ned ute og jeg lå inne å så på serier! KOS!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra stamstedet til meg og Frida. Det er en kjempekoselig liten thai resturant, der maten er helt himmelsk! Vi er der veldig ofte, og de som eier stedet vet veldig godt hvem vi er nå! Utrolig koselig å komme dit, de vinker på lang avstand når de ser oss! Neste gang lover jeg å ta med kamera dit!

Hva skal dere i dag?

Kath :) 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning