helsesøster:

Er jeg utro når jeg er forelska i Harry Styles?

Helsesøster svarer på spørsmål om å være forelska i en kjendis.

Publisert Oppdatert

Forelsket i kjendis!!
Heisann! Jeg er en jente som er stor fan av Justin Bieber, jeg er super forelsket i han, men mange sei at jeg aldri kommer til å bli sammen med han.. Men jeg har alltid hatt håp men no er det så mange som sei at eg aldri kommer til å bli sammen med han, så nå spør jeg deg om svat før jeg mister håpet mitt ! Pliis hjelp meg. Ps. Som alltid Justin sei "never say never "

Selv Justin Bieber forelsker seg
Du er ikke alene om å forelske deg i en kjendis. Mange opplever det samme og drømmene og tankene rundt personen kan være intense. Dette er altså veldig vanlig i din alder, så vanlig at jeg nesten kan påstå at det er en del av utviklingen. Du skal finne ut hva du liker hos en fremtidig partner og drømmene viser deg hva du vil sette pris på i et forhold. Nå er det jo ikke slik at du virkelig er forelsket i denne personen, du er forelsket i den du drømmer at han er - for du kjenner han jo ikke. Det er ofte slik, også ved andre avstandsforelskelser, du er mer forelsket i drømmen om hvem han kunne vært enn i den han er.

En av grunnene til at de første forelskelsene er i uoppnåelige personer er kanskje at det er trygt. Du er intenst forelsket men vet samtidig at det er liten sjanse for at det skal bli noe med. Det er vel heller sjelden at en slik avstandsforelskelse blir til noe mer enn en deilig drøm, men kjære deg, selv Justin Bieber forelsker seg og håpet om at det ved et mirakel skal kunne bli deg kan ingen ta fra deg.

Fremfor å bli lei deg så håper jeg du koser deg med drømmene og lar det bli en fin fantasi i hverdagen. En dag kommer det en gutt som bringer frem minst like fine følelser i deg, en gutt som er oppnåelig og som du vil kunne bli sammen med - på ordentlig:)
Hilsen Helsesøster Grethe

Hos helsesøster Grethe kan du få svar på det DU lurer på!forelsket i kjendis
hei jeg er forelsket i en kjendis som er 5 år eldre enn meg...
hva gjør jeg?

Forelsket i forelskelsen
Du er ikke alene om å forelske deg i en kjendis. Mange opplever det samme og drømmene og tankene rundt personen kan være intense. Dette er altså veldig vanlig i din alder. Du skal finne ut hva du liker hos en fremtidig partner og drømmene viser deg hva du vil sette pris på i et forhold. Nå er det jo ikke slik at du virkelig er forelsket i denne personen, du er forelsket i den du drømmer at han er - for du kjenner han jo ikke. Det er ofte slik, også ved andre avstandsforelskelser, du er mer forelsket i drømmen om hvem han kunne vært enn i den han er. Utseende alene sier jo egentlig veldig lite om en person.

En av grunnene til at de første forelskelsene er i uoppnåelige personer er kanskje at det er trygt. Du er intenst forelsket men vet samtidig at det er liten sjanse for at det skal bli noe med.
Kos deg med drømmene og lar det bli en fin fantasi i hverdagen. En dag kommer det en gutt som bringer frem minst like fine følelser i deg, en gutt som er oppnåelig og som du vil kunne bli sammen med - på ordentlig:)
Hilsen Helsesøster Grethe

Hos helsesøster Grethe kan du få svar på det DU lurer på!Er jeg utro?
Hei:) Jeg og er en KJEMPESTOR fan av one direction. Jeg er særlig forelska i Harry Styles. Men jeg har kjæreste, og jeg liker han også. Går det bra om jeg liker begge, for jeg kommer jo aldri til å bli sammen med Harry uansett. Er jeg utro mot kjæresten min?

Handler mer om Ikke å såre kjæresten
Hei!
Nei, det synes jeg ikke du er. Du trenger jo ikke fortelle alle at du er forelsket i Harry Styles, men at han er idolet ditt som du beundrer. Det er nok lettere for en kjærste å godta enn en kjempeforelskelse. Dette handler ikke om utroskap men om å ikke såre kjæresten sin.
Hilsen Helsesøster Grethe

Hos helsesøster Grethe kan du få svar på det DU lurer på!Forelsket i voksne?
Hei, helsesøster! Først må jeg bare si at du er helt super:)

Men jeg lurer på en ting: Går det an, i denne alderen, å forelske seg i idoler og slikt? Du skjønner det at jeg ikke er forelsket i noen, unntatt idolene mine! Men de er 29 år gamle. Er dette normalt? Har hørt at det er sånn, men det høres jo litt rart ut...

Slike forelskelser er vanlige:)
Hei!
Det er helt normalt å forelske seg i idoler og andre voksne i din alder. Følelsene er ganske ustabile og du holder på å utforske hva du liker hos en fremtidig partner og drømmer om voksen livet og det livet du vil ha i fremtiden. Følelser og drømmer henger sammen og flyr høyt:) Dette er noe veldig mange opplever og det er altså helt normalt. Etter hvert vil du bli litt mer jordnær og falle for personer som er litt mer oppnåelige.

Kos deg med forelskelsen og drømmene dine du, de er bare dine og en fin avkobling fra hverdagen!
Hilsen Helsesøster Grethe

Hos helsesøster Grethe kan du få svar på det DU lurer på!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning