Vi gleder oss til å følge flinke og fine Jennie Sofie som programleder for "The Club Radio"!

Til vår store glede fortsetter vår favorittblogger, Jennie Sofie (som også er Norges største tenåringsblogger) som programleder for «The Club Radio» - woho!

– Jeg er kjempestolt og glad over å få fortsette som en del av Disney Channel-familien og «The Club Radio», og muligheten til å utvikle meg videre som programleder. Musikk er viktig for meg, og jeg ser også frem til å dele mer fra min hverdag og interesser med seerne, forteller Jennie Sofie.

Sammen med den danske programlederen, Daniel, og svenske Anna Sofia, kommer hun til å ta over innspillingsstudioet til Disney Channel hver fredag for å lage et show stappet med musikk, kule artister og fremtidens store talenter!

To av disse artistene er Marcus og Martinus som Jennie Sofie møtte for intervju i går.

- At jeg fikk intervjue Marcus og Martinus for «The Club Radio» er ekstra stas. De er superstjerner i Skandinavia, og har også fans i resten av verden. Episoden handler om at det ikke alltid er enkelt å komme overens om man vil forskjellige ting, sier Jennie Sofie.

Jennie Sofie har blogget om møtet med Marcus & Martinus. Innlegget kan du lese ved å klikke HER.

«The Club Radio» har premiere på Disney Channel fredag 17. februar kl 18.30. Save the date!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!