jul:

Dette kan du og venninnene dine finnne på i romjula!

Ikke sikker på hva dere skal finne på? Her får du noen tips til hva du og venninnene dine kan gjøre sammen.

Publisert Oppdatert

Filmkveld
Selv om julaften er over kan man fortsatt se på julefilmer. Samle noen venner og ha et skikkelig filmmaraton med julefilmer! De fleste har en julefilm hjemme, hvis alle tar med seg de julefilmene de har så har dere mye å velge i. Dessuten går det alltid julefilmer på tv! Ta med dere litt godteri og snacks hver og del med hverandre!

Juleverksted
Juleverksted er både morsomt, koselig og veldig sosialt. Samtidig som man limer og setter sammen nisser og annen julepynt har man god tid til å snakke om alt mellom himmel og jord. Sett på musikk dere liker, eller kanskje en jule cd?

Snøballkrig
Man er blir aldri for stor for å leke ute i snøen, og hva er vel bedre enn snøballkrig med sine beste venner? Lag noen borger, og del dere selv inn i lag, det beste er å være fire eller mer. Lag snøballer og kast på hverandre over borgene. Bare pass på så det ikke er isklumper i snøballene, det kan gå veldig galt!

Bakekveld
Det er aldri for sent å bake julekaker! Samle venninnene dine å ha en ekte bakekveld, ta på dere forkler og sett i gang julebaksten. Det finnes mange enkle oppskrifter på julekaker, og pepperkakedeig kan man til og med kjøpe i butikken. Lag gode kaker, imens dere hører på musikk og skravler hull i hodet på hverandre!

Julegave catwalk
Som regel vil man jo vise frem de fine julegavene man har fått. En hyggelig ting man kan gjøre med venninnene sine er å møtes for en julegave catwalk. Da tar man på seg klærne man har fått og går en catwalk mens man viser det fram til de andre!

Hva liker du og venninnene dine å gjøre når det er ferie?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning