kjendis:

De har hemmelige møter

Tro om Robert kommer til å tilgi Kristen?

Publisert Oppdatert

Robert Pattinson og Kristen Stewart har begynt å omgås igjen. Tidligere har det vært skrevet om at de har snakket sammen på telefon, men nå kan kilder fortelle at de også har hemmelige møter i huset til en felles venn i Los Angeles, der de har snakket om problemene sine.

Robert sine venner vil ikke at han skal bli sammen med Kristen igjen. De så hvor knust han ble av nyheten om at Kristin kysset regissøren Rupert Sanders på filmsettet til Snow White and the Huntsman, og de vil ikke se ham så såret igjen.

Men mye kan tyde på at Robert ønsker å tilgi Kristen. Han er stadig veldig forelsket i henne og har et håp om at de kan bli lykkelige sammen igjen. En kilde har sagt at de jobber med forholdet, og at de nok kommer til å annonsere at de er sammen igjen om et par måneder.

I November kommer den siste Twilight-filmen på kino, "Breaking Dawn, part 2." og det er forventet at de to må stille opp en del sammen i forbindelse med dette. Kristen nekter for at hennes feilsteg vil ødelegge for hennes profesjonelle opptredner i forbindelse med filmen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning