Intervju med Timeflies

Bli kjent med kjekkasene i Timeflies!

Vi elsker både den nye låta og guttene som synger den <3

Publisert Oppdatert

For nøyaktig én uke siden slapp DJ-duoen Timeflies sin nye låt "Something Wrong", og den gikk rett inn på spillelista vår!

Vi var så heldig å få en superhyggelig prat med kjekkasene da de var på Norgesbesøk forrige uke, etter å ha reist helt fra California!

Hør "Something Wrong" her, mens du leser det koselig intervjuet vårt <3

Gratulerer med ny sang!
- Tusen hjertelig takk! Vi kom faktisk nettopp fra en lunsj der vi fikk platina for "Once In A While" -  det er bare helt sykt!!

Wow! Gratulerer! Da satser vi på at "Something Wrong" også får et platina. Fortell meg mer om den låta.
-
Den handler om at det er et problem at vi har en tendens til å stille spørsmålet "har jeg gjort noe galt?" til oss selv. Du SKAL gjøre feil - det er nemlig sånn du kommer deg dit du vil for du lærer av dine feil.

La oss skru tiden litt tilbake... Hvordan ble egentlig Timeflies til Timeflies?
- Det er en fantastisk historie! Vi møttes på en fest på collage. Jeg spilte litt musikk på festen, og Rob spurte meg om jeg vill spille i bandet hans. Vi fant ganske kjapt ut av at vi hadde mye til felles, så vi lagde en låt sammen og publiserte den uten å fortelle managaren vår om det. Så startet vi med "Timeflies Tuesdays" på YouTube-kanalen vår, og plutselig tok det helt av, og nå er vi her!

Hva har vært deres beste opplevelse som artister siden da?
- Det må være det at vi nettopp fikk en platina her i Norge! Det er ganske utrolig! Og for et par dager siden da vi var i Sverige og hørte noen fans rope "be positive", som er slagordet vårt. Vi har jo alltid drømt om å få opptre internasjonalt.

Hva er drømmene deres nå?
- Vi har alltid sagt at hvis du oppnår drømmene dine så er de ikke store nok, så nå er drømmen vår å få spille inn en låt i verdensrommet.

Dere tilbringer jo mye tid sammen, slåss dere noen gang?
- Vi fikk det samme spørsmålet i går, og da sa vi ja, så spurte de om vi fysisk slåss. He he. Men vi gjør ikke det heller altså - så nei! Bortsett fra at Cal gjør nar av meg når det kommer til geografi. Geografi er vanskelig...

Har dere en hilsen til deres norske Flyhearts?
- Unnskyld for at det har tatt så lang tid for oss å komme oss hit, men nå som vi har funnet dere kan vi ikke vente til vi får tilbringe mer tid med dere! Vi kommer tilbake veldig snart - forhåpentligvis allerede før jul, og vi gleder oss MASSE til å se dere igjen <3

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning