Flaut:

Bind, bæsj og pinlige lyder

Gå ikke glipp av ukas pinligste flauser!

Publisert Oppdatert

Bind-drama på butikken
Det var da jeg var i butikken...... Jeg og noen venniner tulla med at en av vennene mine skulle kjøpe bind. Da kom klassens søteste gutt inn. Venninna mi som hadde bindpakka i hånda kasten den på meg. Jeg fikk tak i den. Og han så det. Så skulle jeg kaste den vekk men istedenfor å kaste den til siden klarte jeg å kaste den på ham!
Hilsen jenta som alltid skal se seg rund før hun kaster.

Skogsbæsj
Det var et par år siden... Vi skulle gå skogstur ved et lite tjern! Så måtte jeg så bæsje.. Så jeg sa ifra til læreren min og jeg fikk dopapir og gikk litt lengre opp i skogen mens alle i klassen satt ved tjernet.. Så plutselig kom mange inn i skogen og leika og jeg trur mange så meg bæsje! De var ikke så langt unna! OMG også den lange kabelen :( Tenk hvis noen så meg...

Kinopromp
Hei! Jeg skal fortelle om det pinligste som har skjedd med meg noooen sinne! Jeg var på kino med bestevenninnen min! Det var mange kjekke gutter der og mange andre også! Det var kjempemye lyd fra filmen så jeg tenkte jeg kunne sleppe en liten promp, så gjorde jeg det, akkurat da jeg gjorde det var det ikke noe lyd så snudde ALLE i salen seg mot oss og de kjekke guttene! Sååå flaut!
Hilsen Kajson

Har DU opplevd noe flaut du vil dele med oss? Send inn din flause i skjemaet under, så er det kanskje din flause vi legger ut neste gang.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning