stjerner

Stjernene om sine første kyss

5 søte historier!

Publisert Oppdatert

Harry Styles

Han er kanskje verdens mest populære gutt nå, men da han var 11 år gammel og ukysset, var han like usikker som alle oss andre. Faktisk så mye at han serverte en hvit løgn.

Harry, en kompis og to jenter satt og så på film, og da Harry skjønte at øyeblikket for hans første kyss var kommet, sa Harry til jenta at han hadde kysset mange før. Han har fortalt at han sa det for å virke kul, men i virkeligheten fikk han sitt første kyss der i sofaen.

Vi tipper det var ganske søtt, hvit løgn eller ei!

Klikk deg videre for neste kyss

Foto: PR Photos

Emma Watson

Dette handler egentlig ikke om Emmas første kyss, men om hva hun tenkte om det første kysset da hun fremdeles var ukysset. Hun var allerede stjerne i Harry Potter-filmene og leste et intervju med en skuespiller som fortalte at hun hadde fått sitt første kyss på film.

Da gikk det opp for Emma at det ville ikke hun.
- Jeg skjønte at hvis jeg ikke var forsiktig kunne jeg ende opp med at mitt første kyss ikke var som meg selv, at jeg var i noen annens klær og ikke fikk min egen opplevelse, har hun fortalt i et intervju i bladet Elle.

Emma forteller ikke noe mer, men vi tipper hun fikk sitt eget første kyss - som Emma, ikke Hermione.

Men sånn er det ikke for alle barneskuespillere, klikk deg videre for å se hvem som fikk sitt første kyss på skjermen!


Foto: PR Photos

Selena Gomez

Selena fikk sitt første kyss da hun og Dylan Sprouse kysset i en scene i tv-serien The Suite Life of Zack and Cody. Se intervjuet under, det ser ikke ut til at Selena synes det gjør noe.
Og dessuten, ikke alle er så heldige at de kan se sitt første kyss på video!Klikk deg videre for å se neste kyss!Foto: PR Photos


Austin mahone

Austin fikk faktisk sitt første kyss under vann!

- Jeg fikk mitt første kyss i et bursdagsselskap da jeg var 13. Jeg var i et svømmebasseng, og så kom plutselig en jente og dro meg under vann og kysset meg. Jeg skjønte nesten ikke hva som skjedde!

Vi er egentlig ganske misunnelig på dette kysset, nesten som i Romeo og Julie, jo!

Klikk deg videre for neste kyss.Foto: PR Photos

Cody Simpson

Cody fortalte sin første kyss-historie til bladet M:

- Jeg fikk mitt første kyss på taket av et hotell i Los Angeles. Jenta var en venn av familien min og var på besøk fra Australia. Vi likte hverandre fra første sekund.
Vi gikk opp på taket av hotellet og kysset der. Det var på kvelden og vi hadde utsikt over hele byen. Det var en hage og en veranda på taket også, det var helt nydelig.

<3!

Klikk deg videre for et siste kyss ...


Ok, dette er ikke egentlig et første kyss, men det er en sang om første kyss og en temmelig kul video, så vi kunne ikke la være!