Justin Bieber:

Siste «Jelena»-nytt!

Sammen, ikke sammen ... sammen?

Publisert Oppdatert

Justin Bieber og Selena Gomez får liksom aldri helt bestemt seg om de vil være sammen eller ikke! Vi har ikke tall på hvor mange ganger de to superstjernene har funnet sammen og gått fra hverandre igjen, men siste nytt er altså at de nok en gang tilbringer tid sammen (som kjærester??).

Og de klarer ikke helt å skjule følelsene for hverandre - selv ikke på sosiale medier. Se bare på bildet som Justin først publiserte, og så slettet igjen:

/images/upload/files/610/027/5927/justin-bieber-selena-gomez-deleted-2
Naaw! Under bildet skrev han "Our love is unconditional". (Betyr "vår kjærlighet er ubetinget")

Amerikanske medier har flere ganger den siste uka meldt om at Selena og Justin er observert sammen i Los Angeles. I bilen, på restaurant, på stranda, og så videre. Disse bildene av de to sammen i en dyrehage dukket opp på Twitter og instagram - ivrige Beliebers nøler selvfølgelig ikke med å poste bilder når de møter på de to turtelduene.

/images/upload/files/610/027/5927/justin-bieber-and-selena-gomez-at-the-zoo8
Justin og Selena ble kjørt rundt i dyrehagen. Med seg hadde de selvfølgelig en livvakt, og ser du hvem andre de har med seg? Justins besteforeldre! Ingen tvil om at Selena er inne i varmen hos Justins familie.

/images/upload/files/610/027/5927/justin-bieber-and-selena-gomez-at-the-zoo6
Selena vinket til fansen fra den lille bilen. Kanskje ikke så rart de valgte å bli kjørt rundt - skoene hennes ser ikke ut som typiske gå-sko, eller hva?

/images/upload/files/610/027/5927/justin-bieber-and-selena-gomez-at-the-zoo1
Noen ansatte i dyrehagen passet på å få et bilde sammen med Justin og Selena. Det skjønner vi godt!

Det er tydelig at paret ikke føler noe behov for å gjemme seg altfor mye bort denne gangen. Fredag i forrige uke dro de på en skikkelig typisk amerikansk date; spiste middag sammen og dro på kino! Her er de filmet på vei ut, legg merke til hvordan Selena kjærtegner Justin... Søtt, eller hva?

Hva tror du? Kan forholdet deres vare denne gangen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning