Film:

Robert beundrer Jennifer!

Hvorfor det, tro?

Publisert Oppdatert

Vi har ikke glemt Robert Pattinson i rollen som Edward Cullen i Twilight, selv om kjekkasen selv gjerne vil bevege seg bort fra ungdomsidol-stempelet, og heller vil gjøre andre type filmer.

Og selv om han har spilt i en rekke andre filmer etter Twilight-suksessen, som for eksempel "Remember Me" og "Water for Elephants", føler han ikke at han har lykkes som skuespiller helt ennå.

"Jeg vet fortsatt ikke hvem jeg er som skuespiller", fortalte han i et intervju med avisen The Daily beast. "Jeg har kommet frem til at Twilight-filmene sannsynligvis er de vanskeligste jobbene jeg har hatt".

Skuespilleren Jennifer Lawrence ser ut til å lykkes med å spille i både kjempestore filmsuksesser som The Hunger Games, men også mer seriøse roller i helt andre type filmer. Robert er litt misunnelig, og sier han aldri hadde kunnet få til det J-Law gjør.

"Hun er superflink. Hun er absolutt fantastisk. Men vi er også helt forskjellige typer mennesker. Hun ser ut til å være super-selvsikker – og jeg har ikke den typen selvsikkerhet i meg. Hun gløder jo!" sier Robert.

Hva slags filmer synes du Robert Pattinson burde spille i fremover?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning